Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Cele mai populare jocuri ale săptămânii. Jocurile sunt sortate după numărul de sesiuni de joc pe săptămână.
Gemcraft
4.00
790
Şah cu OBAMA
Joacă şah cu Obama şi alţi feţe de politicieni pe figurile de şah.
Şah cu OBAMA
3.17
2,2K
Lightning Mc Queen Car Wash
Lightning Mc Queen are de gând să participe la o cursă, dar este foarte murdar şi nu vrea să apară în faţa fanilor lui în această stare. Acest lucru va avea o influenţă nefavorabilă asupra curselor. Hai să îl spălăm. Ca să poată să se întrece ca un campion! Distracţie plăcută!
Lightning Mc Queen Car Wash
3.90
3,5K
Ben 10 Torpedo
Ben 10 Torpedo este un joc de acţiune cu personajul tău preferat de desene animate care posedă super puteri extraterestre. Din nou, trebuie să îl ajuţi pe Ben 10 de a scăpa Pământul de extratereştrii ostili care l-au ocupat. Colectează bani si cumpără arme noi mai puternice care te vor ajuta să eliberezi Pământul pentru totdeauna!
Ben 10 Torpedo
3.50
1,6K
Spiderman 4
Joacă uimitorul Spiderman şi găseşte diferenţele dintre imagini înainte de expirarea timpului.
Spiderman 4
4.24
19,6K
Granny Strikes Back
Această poveste a avut loc în inima pădurii, unde Old Granny locuia într-o casă mică, departe de civilizaţie. Într-o zi, ceva nu a mers bine şi viaţa liniştită a bunicii s-a terminat. Casa ei a fost atacată de oameni de zăpadă şi alţi monştri de zăpadă. Ajut-o pe bunica să cultive diferite plante pentru a obţine muniţie şi să se apere de invazia ciudată.
Granny Strikes Back
4.50
1,6K
Cosmo Gravity 2
Cosmo Gravity a revenit cu o nouă versiune. Acest astronaut drăguţ explorează o navă spaţială nu prea drăguţă, ba chiar plină de groază. Să sperăm că şi-a adus arma cu el.
Cosmo Gravity 2
4.50
2,5K
Mad Truck Challenge
Mad Truck Challenge este un joc de curse cu camioane conceput de dezvoltătorii playhub.com. Jocul oferă 20 de trasee diferite pe care te poţi întrece împotriva adversarilor controlaţi AI. După fiecare cursă poţi folosi banii câştigaţi pentru a-ţi optimiza camionul sau cumpăra unul nou. Distrează-te de curse!
Mad Truck Challenge
4.33
3,4K
Aventura arctică a lui Mario
Un joc arcade amuzant, unde Mario s-a transformat în pinguin, iar atacul lui sub formă de bilă de foc este acum una de zăpadă. Foloseşte bulgării ca să îngheţi toţi duşmanii, să-i transformi în bulgări de zăpadă uriaşi şi să îi împingi în jos.
Aventura arctică a lui Mario
4.25
1,7K
Mario Super Atv
Super Mario conduce super ATV-ul său pentru a dovedi că este campionul tuturor ATV-urilor. Încearcă să ajungi la sfârşitul fiecărui nivel cât mai repede posibil fără să distrugi ATV-ul. Reţine că timpul este limitat!
Mario Super Atv
3.75
2,4K
Transportinators of Doom
Transport-inators de Doom este un frumos joc 3D cu personaje din seria de desene animate Phineas şi Ferb. În acest joc Phineas si Ferb au inventat un dispozitiv teleportarea, care vă va ajuta să le completeze munca lor mai repede. Din păcate, rău Dr. Doofenshmirtz duplicat lor teleport şi Phineas accidental a fost teleportat in ture rău de compania sa de constructii. Misiunea ta este de a ajuta Phineas scape de laborator. distracţie plăcută!
Transportinators of Doom
4.43
2,3K
Infinite Mario
3.57
4,7K
Battle Force
Battle Force este un joc de distanţă cu elemente de acţiune şi multe actualizări pentru echipamentul de soldat. Joci rolul unui soldat de elită care trebuie să traverseze teritoriul inamic şi să distrugă tot ce se află în drumul său. Mult noroc!
Battle Force
3.89
2,7K
Raze 2
A doua versiune a jocului de acțiune Raze este acum disponibilă. Raze 2 oferă două moduri de joc, joc rapid şi modul de campanie. În modul de campanie ai un partener controlat AI care te ajută să treci peste niveluri. Colectează muniţie şi arme, luptă cu băieţii răi care îți stau în cale şi rezolvă diferite puzzle-uri. După fiecare misiune îți poți optimiza armele și soldații.
Raze 2
4.67
2,5K
Audi 3D racing
5.00
1,1K
Snail Bob 7: Fantasy Story
O nouă versiune a minunatului joc de aventură Snail Bob este aici. Numele noului joc este Fantasy Story şi are loc în visele lui Snail Bob. Ajută personajul tău preferat să lupte cu monştrii şi cavalerii ascunşi în niveluri şi să ajungi la prinţesa în siguranţă. Distracţie plăcută!
Snail Bob 7: Fantasy Story
3.88
3,4K
Rally Point 4
Cea de-a patra versiune a excelentului joc de curse 3D Rally Point 3D este aici. Noua versiune oferă multe niveluri noi şi maşini de care să te bucuri. Distrează-te la curse!
Rally Point 4
5.00
3,1K
Păsările supărate din Rio
Păsările supărate originale sunt răpite şi duse în oraşul magic Rio de Janeiro. Prietenii acestora, păsările Rio au decis să le salveze, dar au nevoie de tine pentru a le comanda atacul. Mult noroc în salvarea păsărilor răpite!
Păsările supărate din Rio
4.00
2,6K