Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Cele mai populare jocuri ale săptămânii. Jocurile sunt sortate după numărul de sesiuni de joc pe săptămână.
Ski Safari
Iarna bate la uşile noastre, aşa că iată un alt joc de sporturi de iarnă Ski Safari. În acest joc, joci rolul unui băiat tânăr a cărui casă de iarnă a fost distrusă de o avalanşă în timp ce dormea. Trezeşte-te şi foloseşte-ţi abilităţile pentru a scăpa de avalanşa mortală. Sunt şi alte animale care fug şi formează o rând pe care le poţi folosi să grăbeşti evadarea. Mult noroc!
Ski Safari
4.46
15,9K
Excursie la pădurea Cherokee
Excursie la pădurea Cherokee este un joc cu obiecte ascunse bine făcut în care îl asişti pe Henry Scott, un fotograf a naturii sălbatice care tocmai s-a întors dintr-o excursie foto în pădurea naţională Cherokee.
Excursie la pădurea Cherokee
4.80
1,9K
Transportinators of Doom
Transport-inators de Doom este un frumos joc 3D cu personaje din seria de desene animate Phineas şi Ferb. În acest joc Phineas si Ferb au inventat un dispozitiv teleportarea, care vă va ajuta să le completeze munca lor mai repede. Din păcate, rău Dr. Doofenshmirtz duplicat lor teleport şi Phineas accidental a fost teleportat in ture rău de compania sa de constructii. Misiunea ta este de a ajuta Phineas scape de laborator. distracţie plăcută!
Transportinators of Doom
4.33
2,1K
Mad Truck Challenge
Mad Truck Challenge este un joc de curse cu camioane conceput de dezvoltătorii playhub.com. Jocul oferă 20 de trasee diferite pe care te poţi întrece împotriva adversarilor controlaţi AI. După fiecare cursă poţi folosi banii câştigaţi pentru a-ţi optimiza camionul sau cumpăra unul nou. Distrează-te de curse!
Mad Truck Challenge
4.33
3,2K
Lightning Mc Queen Car Wash
Lightning Mc Queen are de gând să participe la o cursă, dar este foarte murdar şi nu vrea să apară în faţa fanilor lui în această stare. Acest lucru va avea o influenţă nefavorabilă asupra curselor. Hai să îl spălăm. Ca să poată să se întrece ca un campion! Distracţie plăcută!
Lightning Mc Queen Car Wash
3.90
3,2K
Bob the Robber
Ajută-l pe Bob Robber să găsească toţi banii ascunşi în casă, descuie uşa, treci de camerele de securitate şi să ajungi la uşa de ieşire.
Bob the Robber
4.57
7,2K
Acid Panic
Acid Panic a revenit cu noi funcţii şi o grafică atractivă! Nu lăsa ca acidul să atingă pământul! Prinde-l în găleată, apoi goleşte-o în butoaie.
Acid Panic
4.50
2,3K
Snail Bob 7: Fantasy Story
O nouă versiune a minunatului joc de aventură Snail Bob este aici. Numele noului joc este Fantasy Story şi are loc în visele lui Snail Bob. Ajută personajul tău preferat să lupte cu monştrii şi cavalerii ascunşi în niveluri şi să ajungi la prinţesa în siguranţă. Distracţie plăcută!
Snail Bob 7: Fantasy Story
3.88
3,2K
Run Ninja Run
Run Ninja Run este un joc cu alergări în care poţi alerga, sări, aluneca şi lupta cu alţi ninja prin niveluri, pe măsură ce ecranul se derulează automat. Cu aurul colectat din misiunile finalizate îţi poţi optimiza abilităţile de ninja.
Run Ninja Run
4.75
1,3K
Zombocalypse
Zombocalypse este un joc de supravieţuire cu acţiune. Începi jocul cu o macetă mare şi apoi alegi diferite arme şi bonusuri. Omoară toţi zombii care te atacă şi ai grijă de sănătate.
Zombocalypse
5.00
1,4K
Rally Point 4
Cea de-a patra versiune a excelentului joc de curse 3D Rally Point 3D este aici. Noua versiune oferă multe niveluri noi şi maşini de care să te bucuri. Distrează-te la curse!
Rally Point 4
5.00
2,9K
Monster Smash Pinball
Monster Smash Pinball este un joc de pinball cu temă Halloween. Scopul tău în acest joc este să distrugi toţi zombii care aleargă pe masa de pinball. Distracţie plăcută!
Monster Smash Pinball
3.00
1,5K
Just Park It 3
Just Park It 3 este un joc de parcare foarte dificil în care va trebui să parchezi un camion cu remorcă imens în spaţiul de parcare desemnat. Nu pierde timpul, testează şi îmbunătăţeşte-ţi abilităţile de parcare a camionului cu remorcă!
Just Park It 3
3.00
1K
Angry Gran
Criminalitatea este sub control, iar bunica ia dreptatea în mâinile sale. Loveşte răufăcătorii cât poţi de tare. Nu rata nicio lovitură pentru ca te doare spate.
Angry Gran
5.00
2,1K
Lamborghini Hurricane
Lamborghini Hurricane este un joc sandbox realist 3D de curse, cu o grafică uimitoare asigurată de motorul Unity 3D. Porneşte motorul şi bucură-te de plimbare. Nu uita să activezi opţiunea de ecran complet.
Lamborghini Hurricane
4.27
2,9K
Păsările supărate din Rio
Păsările supărate originale sunt răpite şi duse în oraşul magic Rio de Janeiro. Prietenii acestora, păsările Rio au decis să le salveze, dar au nevoie de tine pentru a le comanda atacul. Mult noroc în salvarea păsărilor răpite!
Păsările supărate din Rio
4.00
2,5K
Infinite Mario
3.57
4,5K
Doom
Joacă Doom cu clasicul prim jucător trăgător; un joc oferit de id Software.
Doom
3.80
2,6K