Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Cele mai populare jocuri ale săptămânii. Jocurile sunt sortate după numărul de sesiuni de joc pe săptămână.
Ski Safari
Iarna bate la uşile noastre, aşa că iată un alt joc de sporturi de iarnă Ski Safari. În acest joc, joci rolul unui băiat tânăr a cărui casă de iarnă a fost distrusă de o avalanşă în timp ce dormea. Trezeşte-te şi foloseşte-ţi abilităţile pentru a scăpa de avalanşa mortală. Sunt şi alte animale care fug şi formează o rând pe care le poţi folosi să grăbeşti evadarea. Mult noroc!
Ski Safari
4.47
14,2K
Lightning Mc Queen Car Wash
Lightning Mc Queen are de gând să participe la o cursă, dar este foarte murdar şi nu vrea să apară în faţa fanilor lui în această stare. Acest lucru va avea o influenţă nefavorabilă asupra curselor. Hai să îl spălăm. Ca să poată să se întrece ca un campion! Distracţie plăcută!
Lightning Mc Queen Car Wash
4.13
2,5K
Căţeluşul virtual
Tocmai ai primit un căţeluş de ziua ta! Acum trebuie să îl hrăneşti, să te joci cu el şi să faci toate celelalte lucruri de care are nevoie un căţel până când va deveni un câine fericit şi sănătos.
Căţeluşul virtual
4.66
12K
Stunt Dive
În jocul Stunt Dive îţi poţi demonstra abilităţile la scufundări făcând câteva salturi îndrăzneţe! Fă trucuri speciale în aer şi vei obţine cel mai mare scor posibil făcând o aterizare lină.
Stunt Dive
4.50
1,6K
Doom
Joacă Doom cu clasicul prim jucător trăgător; un joc oferit de id Software.
Doom
4.50
1,9K
Mad Truck Challenge
Mad Truck Challenge este un joc de curse cu camioane conceput de dezvoltătorii playhub.com. Jocul oferă 20 de trasee diferite pe care te poţi întrece împotriva adversarilor controlaţi AI. După fiecare cursă poţi folosi banii câştigaţi pentru a-ţi optimiza camionul sau cumpăra unul nou. Distrează-te de curse!
Mad Truck Challenge
4.29
2,4K
Mută cutia
Acesta este un joc nou de potrivit 3 de la ACOOL. Jocul oferă 40 de niveluri diferite în care trebuie să muţi cutiile în aşa fel încât să se alinieze pe un rând de 3 cutii identice şi să dispară. Pentru a trece peste un nivel, trebuie să eliminini toate cutiile.
Mută cutia
3.50
3,1K
Ardei umpluţi
Învaţă cum să găteşti reţeta spaniolă de ardei umpluţi cu carne. Reteta este separată pe diferite niveluri, în timpul primului nivel va trebui să pregăteşti sosul, apoi carnea, să tai şi să cureţi ardeii şi, în cele din urmă, să umpli ardeii cu sos şi carne şi să îi coci.
Ardei umpluţi
4.33
1K
Mushroomer
3.75
1,4K
Nucile de cocos
4.00
509
Highlord TD
4.00
710
Wolfenstein 3D
4.71
1,9K
Războinicul galactic
Versiunea flash a acestui joc clasic de arcadă. Controlează luptătorul jet și distruge navele extraterestre.
Războinicul galactic
3.00
529
My Beauty Spa Panic
În jocul My Beauty Spa Panic poţi alege să joci cu un personaj de sex feminin sau masculin. Alege personajul care îţi place cel mai mult şi începe gestionarea luxosului centru spa, în care există o mulţime de clienţi care aşteaptă serviciile tale. Mult noroc şi distracţie plăcută!
My Beauty Spa Panic
5.00
1,2K