Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Cele mai populare jocuri ale săptămânii. Jocurile sunt sortate după numărul de sesiuni de joc pe săptămână.
Căţeluşul virtual
Tocmai ai primit un căţeluş de ziua ta! Acum trebuie să îl hrăneşti, să te joci cu el şi să faci toate celelalte lucruri de care are nevoie un căţel până când va deveni un câine fericit şi sănătos.
Căţeluşul virtual
4.67
12,5K
Oamenii peşterilor vs. Dinozauri
Ajută-l pe omul peşterilor să bată dinozaurii care îi stau în drum aruncând diferite tipuri de bombe. După fiecare nivel poţi să îţi optimizezi bombele.
Oamenii peşterilor vs. Dinozauri
4.80
6K
Ski Safari
Iarna bate la uşile noastre, aşa că iată un alt joc de sporturi de iarnă Ski Safari. În acest joc, joci rolul unui băiat tânăr a cărui casă de iarnă a fost distrusă de o avalanşă în timp ce dormea. Trezeşte-te şi foloseşte-ţi abilităţile pentru a scăpa de avalanşa mortală. Sunt şi alte animale care fug şi formează o rând pe care le poţi folosi să grăbeşti evadarea. Mult noroc!
Ski Safari
4.47
15K
Battle Force
Battle Force este un joc de distanţă cu elemente de acţiune şi multe actualizări pentru echipamentul de soldat. Joci rolul unui soldat de elită care trebuie să traverseze teritoriul inamic şi să distrugă tot ce se află în drumul său. Mult noroc!
Battle Force
3.88
1,9K
Tehnologie şi magie
Tehnologie şi magie este un joc de apărare în care joci rolul unui magician care încearcă să îşi apere castelul de invazia tehnologică. Apără-te de valurile de roboţi ostili şi optimizează-ţi vrăjile şi apărarea după fiecare val, pentru a putea supravieţui mai mult.
Tehnologie şi magie
5.00
3,2K
Cină în Paris
Paris este unul dintre cele mai romantice oraşe din lume. În acest joc, bucătarul Oliver te va învăţa cum să găteşti o masă tradiţională pariziană - tocană de peşte.
Cină în Paris
4.36
3,8K
Aruncătorul de grenade
Aruncătorul de grenade este un joc fizic în care trebuie să ucizi soldaţii inamici folosind un lansator de grenade. Jocul este foarte dificil, deoarece uneori trebuie să ucizi soldaţi inamici pe o distanţă mare fără să îi omori pe cei prietenoşi. Poţi trage cu 4 grenade diferite în funcţie de situaţie.
Aruncătorul de grenade
3.75
3,1K
Hoţul de iepuri
4.25
2,8K
Bob the Robber
Ajută-l pe Bob Robber să găsească toţi banii ascunşi în casă, descuie uşa, treci de camerele de securitate şi să ajungi la uşa de ieşire.
Bob the Robber
4.55
6,9K
Stunt Dive
În jocul Stunt Dive îţi poţi demonstra abilităţile la scufundări făcând câteva salturi îndrăzneţe! Fă trucuri speciale în aer şi vei obţine cel mai mare scor posibil făcând o aterizare lină.
Stunt Dive
4.50
1,9K
Lamborghini Hurricane
Lamborghini Hurricane este un joc sandbox realist 3D de curse, cu o grafică uimitoare asigurată de motorul Unity 3D. Porneşte motorul şi bucură-te de plimbare. Nu uita să activezi opţiunea de ecran complet.
Lamborghini Hurricane
4.27
2,4K
Solitaire
Solitaire este un joc de cărţi care creează dependenţă. Scopul este să utilizezi toate cărţile formând aranjamente şi secvenţe speciale. Utilizează regulile jocului clasic, pune cărţile în ordine descrescătoare, alternând culorile până când pachetul este în ordine.
Solitaire
4.33
2K
Pizza de casă
5.00
1,4K
Lupta cu bazuca
4.10
3,4K
Wolfenstein 3D
4.71
2,1K
Lightning Mc Queen Car Wash
Lightning Mc Queen are de gând să participe la o cursă, dar este foarte murdar şi nu vrea să apară în faţa fanilor lui în această stare. Acest lucru va avea o influenţă nefavorabilă asupra curselor. Hai să îl spălăm. Ca să poată să se întrece ca un campion! Distracţie plăcută!
Lightning Mc Queen Car Wash
3.78
2,8K
Doom
Joacă Doom cu clasicul prim jucător trăgător; un joc oferit de id Software.
Doom
4.50
2,1K