Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Cele mai populare jocuri ale săptămânii. Jocurile sunt sortate după numărul de sesiuni de joc pe săptămână.
Burnin Rubber: Crash N Burn
Noua versiune a jocului grozav cu maşini 3D Burnin Rubber este aici, noua versiune se numeşte Crash N Burn şi aduce numeroase noi misiuni şi trasee de care să te bucuri. Distrează-te provocând distrugere în oraş!
Burnin Rubber: Crash N Burn
4.08
2,4K
Rail Rush Worlds
În jocul Rail Rush Worlds poţi explora 3 lumi noi: Steam Factory, Jurassic Jungle and Pharaoh's Tomb în timp ce călătoreşti în adâncimile minelor cu căruciorul în această aventură 3D palpitantă.
Rail Rush Worlds
3.09
2,3K
Căţeluşul virtual
Tocmai ai primit un căţeluş de ziua ta! Acum trebuie să îl hrăneşti, să te joci cu el şi să faci toate celelalte lucruri de care are nevoie un căţel până când va deveni un câine fericit şi sănătos.
Căţeluşul virtual
4.67
12,6K
Motociclistul dur
Motociclistul dur este un joc cu motociclete în care conduci motocicleta de curse pe diferite terenuri pline de obstacole. La începutul jocului, conduci pe un traseu în pădure, al doilea nivel este o junglă, iar al treilea un traseu de iarnă acoperit cu zăpadă şi maşini grele. Scopul este să ajungi la sfărşitul nivelului fără să distrugi motocicleta.
Motociclistul dur
1.00
803
Drift n Burn 365
Drift n Burn 365 este un minunat joc de curse 3D care are loc în viitor, unde oamenii trăiesc în clădiri care se înalţă în văzduh. Te poţi întrece cu cinci maşini diferite - o maşină drift, o maşină de curse, o maşină puternică, o fiară off-road şi o maşină sport.
Drift n Burn 365
4.00
3,2K
FOG Tennis Cup
Alege jucătorul, ţinuta şi echipamentul şi participă la Cupa Mondială la tenis.
FOG Tennis Cup
4.00
2,5K
Solitaire - Odiseea galactică
Un joc nou de răbdare cu două tipuri de joc şi o mulţime de niveluri, oferit de Card-Board-Games.com. Eşti Galactic Odyssey care călătoreşte în lumea cosmică. Mergi de pe o planetă pe alta şi revino pe Pământ unde aşteaptă Penelope. Sunt douăzeci planete cu 5 niveluri în fiecare, deci un total de 100 de niveluri pentru plăcerea ta continuă. Jocul combină două tipuri populare de Solitaire: Tripeaks şi Match2 cu reguli diferite.
Solitaire - Odiseea galactică
3.50
1,9K
Un elan pe lună
4.00
573
Class 3 Outbreak
3.00
720
Mină bogată
5.00
691
Kikolor
3.00
630
Pimp My Porsche
4.00
467
Destructionism 2
4.00
498
Endless War 3
5.00
1,2K
Cave Quest
Cave Quest este un joc de aventură în care te trezeşti într-o temniţă necunoscută cu o durere de cap îngrozitoare şi trebuie să îţi găseşti drumul spre libertate explorând temniţa şi luptând împotriva creaturilor care se ascund în toate colţurile. Mult noroc!
Cave Quest
4.14
1,7K