Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Cele mai populare jocuri ale săptămânii. Jocurile sunt sortate după numărul de sesiuni de joc pe săptămână.
Ski Safari
Iarna bate la uşile noastre, aşa că iată un alt joc de sporturi de iarnă Ski Safari. În acest joc, joci rolul unui băiat tânăr a cărui casă de iarnă a fost distrusă de o avalanşă în timp ce dormea. Trezeşte-te şi foloseşte-ţi abilităţile pentru a scăpa de avalanşa mortală. Sunt şi alte animale care fug şi formează o rând pe care le poţi folosi să grăbeşti evadarea. Mult noroc!
Ski Safari
4.47
15,5K
Acid Panic
Acid Panic a revenit cu noi funcţii şi o grafică atractivă! Nu lăsa ca acidul să atingă pământul! Prinde-l în găleată, apoi goleşte-o în butoaie.
Acid Panic
4.50
2,1K
Atacul pinguinilor 4
Pinguinii răi s-au întors în jocul Atacul pinguinilor 4 şi tu ești singurul care poate opri planurile lor de dominare a lumii. Construiește turnuri de apărare în poziţii strategice şi îmbunătățește-le în mod regulat pentru a opri valurile ostile de pinguini.
Atacul pinguinilor 4
3.50
3,6K
Formula Racer 2012
Formula Racer 2012 este un un joc 3D joc de curse grozav oferit de Kongregate. Există trei maşini pe care le poţi conduce în acest joc, dar trebuie mai întâi să le deblochezi. Alege maşina, ajustează parametrii de accelerație, de manipulare și de impuls şi alăture-te cursa. După fiecare cursă, poţi folosi banii obţinuţi pentru a-ţi optimiza performanţa maşinii.
Formula Racer 2012
4.82
5,2K
Mario Crasher
Prințesa a fost capturată de Bowser. Mario va trebui să conducă un camion pentru a salva prinţesa sa iubitoare. Totuşi, distanța până la locul unde este ţinută prinţesa este foarte mare. Ajută-l pe Mario să ajungă la prinţesă distrugând toţi duşmanii din cale cu o optimizare completă a camionului.
Mario Crasher
4.20
2,1K
Nebunie pe dealuri
Condu ATV-ul puternic pe un teren forestier foarte greu şi accidentat. Colectează cutii de ulei pentru a creşte viteza si fă trucuri în timp ce eşti în aer. Încearcă să termini cursele fără să faci accident cu ATV-ul.
Nebunie pe dealuri
3.00
1,3K
Coaster Racer 2
A doua versiune a jocului grozav online Coaster oferă o grafică îmbunătăţită, sistem nitro nou, modul provocare şi opţiunea de a te întrece cu un motor.
Coaster Racer 2
4.00
2,3K
Harry Potter Difference
Harry Potter Difference este un joc de diferența potrivit pentru copii. În acest joc trebuie să găsești cinci diferenţe dintre două imagini cu Harry Potter înainte de expirarea timpului.
Harry Potter Difference
3.00
1,5K
Doom
Joacă Doom cu clasicul prim jucător trăgător; un joc oferit de id Software.
Doom
3.80
2,4K
Flubbles
Flubbles este un joc colorat de logică în care va trebui să combini baloane Flubbles colorate împreună şi să nu te loveşti de baloane incompatibile.
Flubbles
3.00
967
Cină în Paris
Paris este unul dintre cele mai romantice oraşe din lume. În acest joc, bucătarul Oliver te va învăţa cum să găteşti o masă tradiţională pariziană - tocană de peşte.
Cină în Paris
4.36
4K
Născut din foc
3.00
775
Staţia Alfa 7
4.00
694
13 zile în Iad
5.00
866
Bart Kart
Personajul tău preferat de desene animate din filmul Familia Simpsons, Bart, şi-a făcut propriul kart şi are nevoie de ajutor să îl testeze. Ajută-l pe Bart să îşi testeze noul vehicul conducând pe piste cu hopuri şi să facă sărituri pe faţa şi pe spate. Distracţie plăcută!
Bart Kart
3.00
1K
Trage inima Aboe
Aboe inima smulg este un joc de arcade simplu cu retro grafice potrivite pentru copii şi adulţi. În acest joc va trebui să ajuta pe băiat cu părul roşu pentru a colecta inimile roşu cât mai multe posibil şi să ajungă la pavilion finisaj. La sfârşitul de joc puteţi trimite scorul de mare şi de a concura cu prietenii.
Trage inima Aboe
4.33
1,3K