Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Cele mai votate jocuri - jocuri sortate pe rating jucători. Apreciază jocurile jucate pentru a ajuta şi alţi vizitatori să găsească cu uşurinţă cele mai bune jocuri.
City Smile
Obţine suficiente cerculeţe gri libere ca să obţii inimile necesare pentru a cuceri petele albastre rele. Fii foarte atent la nori, pentru că îţi omoară inimile. Acesta este un joc foarte bun, similar cu jocurile Nanowar.
City Smile
5.00
2,8K
Raţa Norocoasă
Stephanie lucrează la grădina zoologică şi tu eşti asistentul ei. Ajut-o să prindă raţa ascunsă în iarbă, netezeşte-i penele şi hrăneşte-o. Distrează-te puţin cu micuţa raţă norocoasă.
Raţa Norocoasă
5.00
2,4K
Super Smash Flash
5.00
1,6K
Era războiului 2
4.93
5,8K
Noua vedetă de fotbal
Noua vedetă de fotbal este un joc de fotbal în care practici lovitura de pedeapsă în diferite situaţii. Loveşte cu piciorul mingea de fotbal în direcţia care trebuie, apoi selectează locul în care piciorul loveşte mingea pentru a înscrie. Distracţie plăcută!
Noua vedetă de fotbal
4.88
3,6K
Solarmax
Solarmax este un alt joc de strategie grozav. Scopul tău este de a colonizezi toate planetele, una câte una, până când vei domina întreaga galaxie.
Solarmax
4.88
2,6K
Potty Racers 3
Un joc amuzant în care va trebui să arunci toaletă portabilă cât mai departe şi să colectezi cât mai mulţi bani pentru modernizarea „aparatului de zbor”. Noua versiune cu numărul trei oferă multe optimizări şi o grafică nouă.
Potty Racers 3
4.86
3,5K
Potty Racers 4
Versiunea a patra a acestui joc nebun de mare distanţă Potty Racers este aici. Călătorește în jurul lumii pe olița mobilă pe măsură ce colectezi stele şi folosești banii câştigaţi pentru a cumpăra upgrade-uri pentru vehiculul tău.
Potty Racers 4
4.83
2,1K
Puiul meu de tigru
Ai grijă de propriul pui de tigru. Începe ca o mică felină şi ajunge să fie un mare tigru adult. Jocul este potrivit pentru fete şi copii mici care iubesc animalele.
Puiul meu de tigru
4.83
4,3K
Oamenii peşterilor vs. Dinozauri
Ajută-l pe omul peşterilor să bată dinozaurii care îi stau în drum aruncând diferite tipuri de bombe. După fiecare nivel poţi să îţi optimizezi bombele.
Oamenii peşterilor vs. Dinozauri
4.83
6,4K
Formula Racer 2012
Formula Racer 2012 este un un joc 3D joc de curse grozav oferit de Kongregate. Există trei maşini pe care le poţi conduce în acest joc, dar trebuie mai întâi să le deblochezi. Alege maşina, ajustează parametrii de accelerație, de manipulare și de impuls şi alăture-te cursa. După fiecare cursă, poţi folosi banii obţinuţi pentru a-ţi optimiza performanţa maşinii.
Formula Racer 2012
4.82
5,5K
Dragon Ball Fierce Fighting v2.0
Versiunea 2.0 îți aduce noi provocări. Acum este timpul pentru să lupți!
Dragon Ball Fierce Fighting v2.0
4.77
3,1K
Ninjago Rebooted
Ninjago Rebooted este un joc bine lustruit cu alergări cu personaje ninja. Alege-ţi personajul preferat ninja şi intră în acţiune. Sari sau alunecă pentru a evita obstacolele care îţi stau în cale şi luptă contra celorlalţi luptători ninja care încearcă să te oprească. Distracţie plăcută!
Ninjago Rebooted
4.75
1,9K
Comic Stars Fighting 2
Comic Stars Fighting 2 este un joc minunat de lupte cu o grafică retro. Jocul oferă modul cu mai mulți jucători, astfel încât te poţi bucura de acesta cu un prieten. Distrează-te luptând în acest joc de acţiune retro.
Comic Stars Fighting 2
4.72
5,5K
Mario Glider
Mario Glider este un nou joc de curse cu o grafică plină de culoare. În acest joc te întreci cu Super Mario, prietenii lui şi Bowser. Alege personajul care îţi place cel mai mult şi intră în cursă!
Mario Glider
4.71
1,5K
Taxi Truck 2
În acest joc eşti la volanul unui mare camion de taxi galben. La fiecare nivel ai 50 de secunde pentru a ajunge la destinaţie, în caz contrar clientul va întârzia şi nu te va plăti.
Taxi Truck 2
4.71
1,9K
Wolfenstein 3D
4.71
2,5K
Gun Disassembly
Gun Disassembly este un joc simplu pentru iubitorii armelor. În acest joc vei fi învăţat cum să demontezi unele tipuri de arme moderne, cum ar fi AK-47, M16, pistoale Colt Anaconda, H & K şi multe altele. Distrează-te jucând cu armele!
Gun Disassembly
4.70
2,7K
Fotbal italian
Selectează echipa preferată italiană de fotbal şi încearcă să devii campionul Cupei Italiei. Rolul tău este să îți ajuți echipa să ocupe un loc mai bun în clasament jucând în turnee de câte 5 runde în care vei încerca să câştigi puncte pentru clubul tău.
Fotbal italian
4.70
15,9K
GoodGame: Empire
GoodGame Empire este un joc de strategie foarte bine făcut. În acest joc începi cu un castel şi câțiva soldaţi şi ți-l optimizezi construind diverse clădiri şi cucerind alte castele pentru a-ți extinde imperiul.
GoodGame: Empire
4.68
11,5K