Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Jocuri cu recorduri - jocuri în care poţi salva recordurile şi câştiga puncte karma. Pentru a salva recordul şi acumula puncte, trebuie să te înregistrezi şi să te conectezi. Înregistrarea este gratuită şi îţi va permite şi să salvezi jocurile preferate de care să te bucuri cu prietenii.
Bloody Climber
Bloody Climber este un joc cu aer retro de arcadă cu mod de joc care dă dependenţă şi multe actualizări pentru personajul tău. Sari pe platforme urcând cât de repede posibil, colectează monede şi alte actualizări care îţi vor uşura căţăratul. Mult noroc!
Bloody Climber
3.00
1,3K
Xonix 3D 2
Xonix 3D 2 este un remake al clasicului joc retro Xonix. Scopul tău în acest joc este sa tai bucăţi din hartă desenând linii. Încearcă să eviţi orice contacte cu mingiile inamice şi colectează power up-uri şi bonusuri care te vor ajuta să obţii un scor mai mare.
Xonix 3D 2
5.00
1,5K
Deadly Road Trip
Deadly Road Trip este un joc de distanţă în care joci rolul unui celebru vânător de capete. Urmăreşte infractorii cu motocicleta ta, câştigă bani pentru fiecare infractor pe care îl ucizi, colectează combustibil şi alte bonusuri care te vor ajuta să urmăreşti băieţii mai mult timp. După fiecare plimbare, poţi folosi banii câştigaţi pentru a-ţi optimiza motocicleta şi armele. Distrează-te pedepsind infractorii de pe stradă!
Deadly Road Trip
5.00
1,5K
Prehistoric Shark
Rechinul înfometat a revenit în noul joc online Prehistoric Shark. După cum poţi ghici din titlu, de această dată joci intr-o lume preistorică. Începe jocul şi hrăneşte rechinul cu diverse animale preistorice şi oameni. Distracţie plăcută!
Prehistoric Shark
4.50
1,9K
Simpsons Bike Rally
În jocul Simpsons Bike Rally ai şansa de a te întrece în jurul Springfield pe o motocicletă cu personajele tale preferate de desene animate din familia Simpsons: Marge, Bart, Lisa şi Homer. Atunci când începi jocul, poţi juca doar cu Marge, dar după aceea, vei putea debloca restul personajelor. Finalizează toate nivelurile de joc pentru a debloca o versiune unică a jocului Spongebob! Distracţie plăcută!
Simpsons Bike Rally
5.00
1,3K
Terror Combat Defense
În jocul Terror Combat Defense joci rolul unui soldat care apără o bază militară maricană care este atacată de terorişti. Împuşcă toţi teroriştii înainte de a ajunge la baza ta şi salvează doctorii care îţi vor da o nestemată. După fiecare val de terorişti, îţi poţi repara baza şi poţi cumpăra arme noi. Mult noroc, apărătorule!
Terror Combat Defense
5.00
1,5K
Rich Car Parking
Rich Car Par este un joc de parcare bine făcut în care trebuie să parchezi o maşină scumpă Mercedes fără să o loveşti. Încearcă să parchezi maşina scumpă în toate cele 12 locuri de parcare fără să loveşti alte obiecte şi să salvezi cel mai mare scor.
Rich Car Parking
4.50
1,4K
Intrusion
Intrusion este un joc minunat joc de acţiune inspirat de jocul de foarte mare succes Raze. Luptă și treci prin mulţimea de duşmani, colectează arme şi caută să ajungi la ieşirea nivelului în condiţii de siguranţă.
Intrusion
4.00
1,7K
Pyramid Solitare
Pyramid Solitare este un joc cu temă solitaire cu zei azteci puternici. Distrează-te rezolvând puzzle-ul solitaire.
Pyramid Solitare
3.50
1,4K
Mirele pe fugă 2
Un joc amuzant în care pot fi deblocate o mulţime de opţiuni. Sări, aruncă-te cu capul şi împuşcă mirese în încercarea ta de a te elibera. În acest joc comic, scopul este să nu te laşi legat de un angajament şi să fugi cât mai departe. Sări peste dinamită şi trage în mirese cu laserul apăsând tasta CTRL şi vezi cât de mult poţi rămâne burlac.
Mirele pe fugă 2
5.00
2,1K
Salvarea dragonului
Salvarea dragonului este un joc de acţiune în care mergi cu bicicleta şi zbori ca şi dragon hibrid pe măsură ce distrugi inamicii şi colectezi nestemate pentru actualizări la sfârşitul fiecărui nivel.
Salvarea dragonului
5.00
1,7K
Şofer pe ambulanţă
Şofer pe ambulanţă este un joc de transport în care lucrezi ca şofer pe ambulanţă la spitalul local. Porneşte motorul şi condu cât mai repede la spital, la locaţia pacienţilor, apoi transportă pacienţii înapoi la spital.
Şofer pe ambulanţă
3.71
4,7K
Neborf
Neborf este un joc de arcadă inspirat de clasicul Nintendo Super Mario. Ajutoarele Robo au înnebunit. Prinţesa este în mâinile lor. Va trebuie să îl ajuţi pe Neborf să restabilească pacea în sat şi să salveze prinţesa?
Neborf
4.00
1,8K
Gem Fusion
Gem Fusion este un 3 joc în care trebuie să plasezi strategic pietre semipreţioase pe carton pentru a fuziona în pietre noi! Plasează cu atenţe pietrele noi, întrucât te poţi bloca cu uşurinţă.
Gem Fusion
4.50
3K
Ghosrun
Ghosrun este un simplu joc în care trebuie să potriveşti trei sau mai multe cercuri colorate pentru a ajuta să scape copiii din casa bântuită. Distrează-te potrivind culorile şi salvează scorul cel mai mare pentru a te lăuda la prieteni pe Facebook.
Ghosrun
5.00
1,4K
Easter Egg Slider
Pune frumoasele ouă de Paşte în acest joc grozav! Potrivește oul din partea de sus a cozii pentru a mări coeficientul de multiplicare și de a avansa în nivel.
Easter Egg Slider
3.33
1,9K
Ouă de Paște
Scopul tău este să potrivești trei sau mai multe ouă de Paşte de același fel. Poţi câştiga puncte potriviți mai mult de trei ouă de același fel.
Ouă de Paște
2.50
1,7K
Batman 3 - Save Gotham
Joker-ul este ataca Gotham şi numai tu îl poţi opri. Ajută-l pe Batman să învingă Joker-ul utilizând abilităţile de a ținti şi trage. Obţine toate trofeele finalizând diversele sarcini. Țintește cu precizie pentru a obţine mai multe puncte şi de a avea un scor mai mare.
Batman 3 - Save Gotham
5.00
2,1K
Ninja Turtle Bike
Misiunea ta în acest joc grozav cu biciclete este de a ajuta ţestoasa ninja să ajungă în partea cealaltă a oraşului şi să îl împiedice pe Krank cel rău să deverseze deşeurile toxice!
Ninja Turtle Bike
5.00
2,7K
Hotel Baron
Hotel Baron este un joc de management în care ești directorul unui hotel, care îl începe de la zero. Prima dată trebuie să alegi locaţia hotelului, apoi să îl construiești şi să îl dezvolți. Datoria ta este să faci ca acest loc să fie gazda a sute de oaspeți zâmbitori - cu portofele goale după şederea lor, evident! Folosește capital de început cu înţelepciune şi fă-l să crească. Nu dezamăgi acționarii!
Hotel Baron
4.00
2,3K