Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Cele mai jucate jocuri - jocuri sortate după numărul total de sesiuni de joc.
Bubble Struggle 3
Bubble Struggle 3 este o versiune modernă a vechiului joc clasic Bubble trouble. Versiunea modernă oferă multe arme şi niveluri noi. Scopul jocului este de a distruge toate bulele care sar de la nivel trăgând în ele şi divizându-le cu arma ta. Jocul oferă modul multiplayer.
Bubble Struggle 3
4.49
46,7K
Spiderman 4
Joacă uimitorul Spiderman şi găseşte diferenţele dintre imagini înainte de expirarea timpului.
Spiderman 4
4.24
19,8K
Ski Safari
Iarna bate la uşile noastre, aşa că iată un alt joc de sporturi de iarnă Ski Safari. În acest joc, joci rolul unui băiat tânăr a cărui casă de iarnă a fost distrusă de o avalanşă în timp ce dormea. Trezeşte-te şi foloseşte-ţi abilităţile pentru a scăpa de avalanşa mortală. Sunt şi alte animale care fug şi formează o rând pe care le poţi folosi să grăbeşti evadarea. Mult noroc!
Ski Safari
4.46
16,3K
Fotbal italian
Selectează echipa preferată italiană de fotbal şi încearcă să devii campionul Cupei Italiei. Rolul tău este să îți ajuți echipa să ocupe un loc mai bun în clasament jucând în turnee de câte 5 runde în care vei încerca să câştigi puncte pentru clubul tău.
Fotbal italian
4.70
15,9K
Căţeluşul virtual
Tocmai ai primit un căţeluş de ziua ta! Acum trebuie să îl hrăneşti, să te joci cu el şi să faci toate celelalte lucruri de care are nevoie un căţel până când va deveni un câine fericit şi sănătos.
Căţeluşul virtual
4.61
13,4K
GoodGame: Empire
GoodGame Empire este un joc de strategie foarte bine făcut. În acest joc începi cu un castel şi câțiva soldaţi şi ți-l optimizezi construind diverse clădiri şi cucerind alte castele pentru a-ți extinde imperiul.
GoodGame: Empire
4.68
11,6K
Marvel Tribute
4.30
9,7K
Să colorăm maşini
Să colorăm maşini este un joc de colorat pentru copii cu personajele tale preferate din filmul de desene animate Cars.
Să colorăm maşini
3.46
9,6K
Super Mario - Salvarea prinţesei Peach
În acest joc trebuie să ajuţi personajul tău preferat Nintendo - Mario să salveze prinţesa Peach, care este ţinută prizonieră de regele rău Bowser Koopa. Pentru a salva prinţesa, trebuie să treci peste toate cele 8 niveluri.
Super Mario - Salvarea prinţesei Peach
4.23
8,9K
Mario Couples Burnout
Mario şi restul baieţilor merg la o plimbare nebună cu motocicletele. Cu 2 pe o motocicletă, vezi cum poţi controla motocicleta şi dacă poţi câştiga cursa!
Mario Couples Burnout
4.45
8,8K
Papa's Taco Mia!
Papa Louie se extinde cu un nou restaurant taco şi te pune pe tine în frunte! Ajută-i pe Mitch şi Maggie să ia comenzi, să gătească cărnuri şi să facă taco în Papa's Taco Mia! Deblochează peste o duzină de topping-uri şi sosuri în timp ce avansezi în clasament şi prepară taco-ul perfect pentru clienţii noi şi cei vechi favoriţi. Cumpără o varietate de optimizări pentru magazinul tău taco folosind bacşişurile câştigate din greu şi salariul tău săptămânal.
Papa's Taco Mia!
4.34
8,1K
Bloons Tower Defense 5
Noua versiune 5 a unuia dintre cele mai populare jocuri de apărare de turnuri Bloons Tower Defense este aici. Noua versiune oferă multe niveluri noi şi turnuri pentru apărarea dvs.
Bloons Tower Defense 5
4.64
7,9K
Bob the Robber
Ajută-l pe Bob Robber să găsească toţi banii ascunşi în casă, descuie uşa, treci de camerele de securitate şi să ajungi la uşa de ieşire.
Bob the Robber
4.57
7,5K
Oamenii peşterilor vs. Dinozauri
Ajută-l pe omul peşterilor să bată dinozaurii care îi stau în drum aruncând diferite tipuri de bombe. După fiecare nivel poţi să îţi optimizezi bombele.
Oamenii peşterilor vs. Dinozauri
4.83
6,4K
Bug War Recolonize
Noi niveluri pentru celebrul joc de la Kongregate - Bug War. Noua versiune oferă o mulţime de niveluri noi, hărţi noi şi noi rase.
Bug War Recolonize
5.00
5,9K
Era războiului 2
4.93
5,9K
Formula Racer 2012
Formula Racer 2012 este un un joc 3D joc de curse grozav oferit de Kongregate. Există trei maşini pe care le poţi conduce în acest joc, dar trebuie mai întâi să le deblochezi. Alege maşina, ajustează parametrii de accelerație, de manipulare și de impuls şi alăture-te cursa. După fiecare cursă, poţi folosi banii obţinuţi pentru a-ţi optimiza performanţa maşinii.
Formula Racer 2012
4.82
5,6K
Comic Stars Fighting 2
Comic Stars Fighting 2 este un joc minunat de lupte cu o grafică retro. Jocul oferă modul cu mai mulți jucători, astfel încât te poţi bucura de acesta cu un prieten. Distrează-te luptând în acest joc de acţiune retro.
Comic Stars Fighting 2
4.72
5,5K