Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Cave Quest
Foarte bine 4
(8 voturi)

Cave Quest

Cave Quest este un joc de aventură în care te trezeşti într-o temniţă necunoscută cu o durere de cap îngrozitoare şi trebuie să îţi găseşti drumul spre libertate explorând temniţa şi luptând împotriva creaturilor care se ascund în toate colţurile. Mult noroc!
Conectări: 2251 Mărime fişier: 4 MB Adăugat: Mi 13 mai 2015 Încărcat de: Hristo Jelev
Adăugare la favorite
Joacă acest joc cu mouse-ul.
Imaginea 1 din Cave Quest Imaginea 2 din Cave Quest Imaginea 3 din Cave Quest Imaginea 4 din Cave Quest Imaginea 5 din Cave Quest
Juegos de Dragon Ball
Juegos de Dragon Ball 06.04.2016 11:47
cool
Matini
Matini 18.06.2016 15:49
rece
Cave Run
5.00
1K
Gunball 2 - Emperors Revenge
Asigură-ţi drumul către marele şef. Colectează bani şi experienţă. Luptă cu diferiţi duşmani. Luptă cu şefii pentru a obţine articole unice. După fiecare nivel poţi utiliza punctele colectate pentru a-ţi optimiza abilităţile sau de a cumpăra diverse arme.
Gunball 2 - Emperors Revenge
3.00
1,5K
Hovernauts
4.00
731
Doctor Acorn Birdy levels pack
Alătură-te grozavei aventuri a Doctor Acorn. Misiunea ta în acest joc amuzant de fizică este de a rezolva puzzle-uri, de a găsi pastilele ascunse pentru a vindeca păsările şi de a te întoarce acasă. Fă clic pe butoanele pentru a activa sau dezactiva diferite dispozitive la ora corectă pentru a elibera calea pentru Doctor Acorn. Distracţie plăcută!
Doctor Acorn Birdy levels pack
5.00
947
Soul Redeemer
Un shooter de sus în jos, cu sistem de actualizare în care tragi în tot felul de monştri şi le colectezi sufletele pentru a-ţi optimiza armele. Trage şi explodează-i pe cei răi în arene multiple, la sfârşitul fiecărei zone trebuie să te confrunţi cu un şef puternic. Mult noroc.
Soul Redeemer
5.00
1,2K