Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Dimensiunea originală
Acid Panic
Excelent 4.5
(2 voturi)

Acid Panic

Acid Panic a revenit cu noi funcţii şi o grafică atractivă! Nu lăsa ca acidul să atingă pământul! Prinde-l în găleată, apoi goleşte-o în butoaie.
Conectări: 1727 Mărime fişier: 1 MB Adăugat: Ma 2 sep 2014
Adăugare la favorite
Controale: [A] şi [D], sau tastele săgeată.
Imaginea 1 din Acid Panic Imaginea 2 din Acid Panic Imaginea 3 din Acid Panic Imaginea 4 din Acid Panic Imaginea 5 din Acid Panic
Prehistoric Shark
Rechinul înfometat a revenit în noul joc online Prehistoric Shark. După cum poţi ghici din titlu, de această dată joci intr-o lume preistorică. Începe jocul şi hrăneşte rechinul cu diverse animale preistorice şi oameni. Distracţie plăcută!
Prehistoric Shark
4.50
1,6K
Blue Pacman
Blue Pacman este un remake al jocurilor clasice Pacman din anii '80. Foloseşte tastele săgeată pentru a te mişca prin labirint.
Mănâncă toate punctele pentru a avansa la nivelul următor. Evită monştrii pentru că dacă te prind, vei pierde o viaţă. Când mănânci punctele mai mari, vei putea mânca monştrii. Distracţie plăcută!
Blue Pacman
4.00
803
Hrăneşte-ne
Încearcă să mănânci cât mai multă carne de om şi să bei cât mai mult sânge posibil şi stai departe de elicele bărcilor şi de rechini, pentru că e destul de periculos. După fiecare nivel, vei putea folosi sângele colectat pentru a optimiza abilităţile peştilor tăi piranha. La fiecare nivel, trebuie să bei o cantitate de sânge anume pentru a avansa la următorul nivel.
Hrăneşte-ne
2.00
1K
Penguin Smash
Provoacă-ţi prietenii la un joc de Penguin Smash în acest joc arcade bazat pe îndemânare! Pinguin Smash este un joc inspirat de jocul retro clasic de volei.
Penguin Smash
4.00
1,2K