Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Dimensiunea originală
Acid Panic
Excelent 4.5
(2 voturi)

Acid Panic

Acid Panic a revenit cu noi funcţii şi o grafică atractivă! Nu lăsa ca acidul să atingă pământul! Prinde-l în găleată, apoi goleşte-o în butoaie.
Conectări: 1653 Mărime fişier: 1 MB Adăugat: Ma 2 sep 2014
Adăugare la favorite
Controale: [A] şi [D], sau tastele săgeată.
Imaginea 1 din Acid Panic Imaginea 2 din Acid Panic Imaginea 3 din Acid Panic Imaginea 4 din Acid Panic Imaginea 5 din Acid Panic
Firestarter
Dacă nu credeai că fumatul este periculos pentru sănătate şi te poate ucide, încearcă jocul Fire Starter. În acest joc trebuie să ajuţi angajatul să iasă de infernul violent început de ţigara sa.
Firestarter
4.50
990
Miami Shark
4.50
857
Bouncy Fire Fighters
Ajută pompierii să stingă flăcările şi salvează civilii. Atenţie la obiectele ce îţi dau putere care cad din cer - unele sunt folositoare, în timp ce altele ar trebui să fie evitate.
Bouncy Fire Fighters
5.00
906
Hurry Up Bob 2
Misiunea ta în acest joc este să urci până la ruinele aztece atât timp cât poţi supravieţui şi scăpa de groapa cu acid în creştere de sub tine. Atunci când sari printre ruine, fereşte-te de inamici şi alte obstacole, dar păstrează, de asemenea, un ochi pentru orice ajutor de putere care îţi poate apărea în cale.
Hurry Up Bob 2
5.00
856
Water Jelly Venture
Pădurea a luat foc! Jeleurile de apă sar în ajutor, dar au nevoie de asistenţa tunului de apă ca să ajungă la destinaţie şi să stingă focul. Misiunea ta în acest joc fizic este de a salva pădurea folosind tunul de apă.
Water Jelly Venture
3.00
958