Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Dimensiunea originală
Acid Panic
Excelent 4.5
(2 voturi)

Acid Panic

Acid Panic a revenit cu noi funcţii şi o grafică atractivă! Nu lăsa ca acidul să atingă pământul! Prinde-l în găleată, apoi goleşte-o în butoaie.
Conectări: 1973 Mărime fişier: 1 MB Adăugat: Ma 2 sep 2014
Adăugare la favorite
Controale: [A] şi [D], sau tastele săgeată.
Imaginea 1 din Acid Panic Imaginea 2 din Acid Panic Imaginea 3 din Acid Panic Imaginea 4 din Acid Panic Imaginea 5 din Acid Panic
Merry Fishing
Merry Fishing este un joc de pescuit simplu inspirat de clasicul Gold Miner. Scopul tău în acest joc este să prinzi cât mai mult peşte înainte de expirarea timpului. Distracţie plăcută!
Merry Fishing
3.00
729
Ţarcul cu oi
5.00
916
Cubikill 4
În Cubikill 4 îţi vei vindeca nebunia pentru totdeauna! Un joc copilăresc şi captivant de îndemânare, în care trebuie să încerci să câştigi cel mai înalt nivel şi să obţii puncte bonus prin prăbuşirea a cât mai multe obiecte posibil în timpul căderii sinucigaşe.
Cubikill 4
5.00
1,2K
Mirele pe fugă 2
Un joc amuzant în care pot fi deblocate o mulţime de opţiuni. Sări, aruncă-te cu capul şi împuşcă mirese în încercarea ta de a te elibera. În acest joc comic, scopul este să nu te laşi legat de un angajament şi să fugi cât mai departe. Sări peste dinamită şi trage în mirese cu laserul apăsând tasta CTRL şi vezi cât de mult poţi rămâne burlac.
Mirele pe fugă 2
5.00
1,8K