Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Dimensiunea originală
Mad Truck Challenge
Excelent 4.33
(15 voturi)

Mad Truck Challenge

Mad Truck Challenge este un joc de curse cu camioane conceput de dezvoltătorii playhub.com. Jocul oferă 20 de trasee diferite pe care te poţi întrece împotriva adversarilor controlaţi AI. După fiecare cursă poţi folosi banii câştigaţi pentru a-ţi optimiza camionul sau cumpăra unul nou. Distrează-te de curse!
Conectări: 2555 Mărime fişier: 8 MB Adăugat: Mi 13 aug 2014 Încărcat de: Hristo Jelev
Adăugare la favorite
Conduci şi echilibrezi camionul cu tastele săgeată.
X - impuls.
Bara de spaţiu - săritură.
Imaginea 1 din Mad Truck Challenge Imaginea 2 din Mad Truck Challenge Imaginea 3 din Mad Truck Challenge Imaginea 4 din Mad Truck Challenge Imaginea 5 din Mad Truck Challenge
Juegos de Dragon Ball
Juegos de Dragon Ball 06.04.2016 11:47
cool
Matini
Matini 18.06.2016 15:50
rece
Mad or Dead
Mad or Dead este un joc de acţiune grozav în care eşti un soldat care trebuie să se infiltreze în oraşul abandonat capturat de animale mutante şi să-l purifici de infecţie.
Mad or Dead
4.00
862
Deadly Road Trip
Deadly Road Trip este un joc de distanţă în care joci rolul unui celebru vânător de capete. Urmăreşte infractorii cu motocicleta ta, câştigă bani pentru fiecare infractor pe care îl ucizi, colectează combustibil şi alte bonusuri care te vor ajuta să urmăreşti băieţii mai mult timp. După fiecare plimbare, poţi folosi banii câştigaţi pentru a-ţi optimiza motocicleta şi armele. Distrează-te pedepsind infractorii de pe stradă!
Deadly Road Trip
5.00
1,1K
Flash Machines
4.00
602