Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Dimensiunea originală
Mad Truck Challenge
Excelent 4.29
(14 voturi)

Mad Truck Challenge

Mad Truck Challenge este un joc de curse cu camioane conceput de dezvoltătorii playhub.com. Jocul oferă 20 de trasee diferite pe care te poţi întrece împotriva adversarilor controlaţi AI. După fiecare cursă poţi folosi banii câştigaţi pentru a-ţi optimiza camionul sau cumpăra unul nou. Distrează-te de curse!
Conectări: 2440 Mărime fişier: 8 MB Adăugat: Mi 13 aug 2014 Încărcat de: Hristo Jelev
Adăugare la favorite
Conduci şi echilibrezi camionul cu tastele săgeată.
X - impuls.
Bara de spaţiu - săritură.
Imaginea 1 din Mad Truck Challenge Imaginea 2 din Mad Truck Challenge Imaginea 3 din Mad Truck Challenge Imaginea 4 din Mad Truck Challenge Imaginea 5 din Mad Truck Challenge
Juegos de Dragon Ball
Juegos de Dragon Ball 06.04.2016 11:47
cool
Matini
Matini 18.06.2016 15:50
rece
Mad or Dead
Mad or Dead este un joc de acţiune grozav în care eşti un soldat care trebuie să se infiltreze în oraşul abandonat capturat de animale mutante şi să-l purifici de infecţie.
Mad or Dead
4.00
822
Dinosaur Truck
Dinosaur Truck este un joc de transport în care conduci un jeep 4 x 4 înarmat cu o mitralieră. Misiunea ta este să încarci jeep-ul cu ouă de dinozaur ouă şi să le transporţi în condiţii de siguranţă la baza ta împuşcând dinozaurii care încearcă să îţi fure ouăle.
Dinosaur Truck
4.00
1,3K
Mario Tractor 2
În acest joc trebuie să îl ajuți pe Mario să colecteze cât mai multe monede şi să le încarce în tractorul său. După ce treci anumite niveluri, vei debloca personaje noi.
Mario Tractor 2
5.00
1,2K
Nebunia curselor cu camioane
Nebunia curselor cu camioane este un joc de curse grozav în care participi la diferite curse împotriva unui singur adversar controlate de piloţi roboţi. Reţine că, după fiecare rundă, trebuie să alimentezi din nou nitro, deoarece acesta nu este alimentat automat şi nu ai nicio şansă de a câştiga cursa fără nitro. Odată ce ai câştigat nişte bani din curse, poţi începe modernizarea camionului sau poţi cumpăra un nou camion mai puternic. Mult noroc!
Nebunia curselor cu camioane
3.00
702