Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Dimensiunea originală
Mad Truck Challenge
Excelent 4.33
(15 voturi)

Mad Truck Challenge

Mad Truck Challenge este un joc de curse cu camioane conceput de dezvoltătorii playhub.com. Jocul oferă 20 de trasee diferite pe care te poţi întrece împotriva adversarilor controlaţi AI. După fiecare cursă poţi folosi banii câştigaţi pentru a-ţi optimiza camionul sau cumpăra unul nou. Distrează-te de curse!
Conectări: 3238 Mărime fişier: 8 MB Adăugat: Mi 13 aug 2014 Încărcat de: Hristo Jelev
Adăugare la favorite
Conduci şi echilibrezi camionul cu tastele săgeată.
X - impuls.
Bara de spaţiu - săritură.
Imaginea 1 din Mad Truck Challenge Imaginea 2 din Mad Truck Challenge Imaginea 3 din Mad Truck Challenge Imaginea 4 din Mad Truck Challenge Imaginea 5 din Mad Truck Challenge
Juegos de Dragon Ball
Juegos de Dragon Ball 06.04.2016 11:47
cool
Matini
Matini 18.06.2016 15:50
rece
Mad or Dead
Mad or Dead este un joc de acţiune grozav în care eşti un soldat care trebuie să se infiltreze în oraşul abandonat capturat de animale mutante şi să-l purifici de infecţie.
Mad or Dead
4.00
1,2K
Cycle Scramble
Un joc amuzant de competiţie cu biciclete. Câştigă puncte, deblochează noi trasee şi motociclete mai bune terminând primul. Optimizează-ţi motocicleta cu punctele acumulate.
Cycle Scramble
4.00
1,3K
Toy Monster Trip 2
A doua versiune a excelentului joc cu camioane de jucărie este aici. În noua versiune a jocului vei găsi 12 noi niveluri pline cu jucării şi alte obstacole şi trei camioane diferite pe care le poţi conduce. Alege camionul care îţi place cel mai mult şi alătură-te distracţiei!
Toy Monster Trip 2
4.50
1,2K