Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Lamborghini Hurricane
Excelent 4.27
(11 voturi)

Lamborghini Hurricane

Lamborghini Hurricane este un joc sandbox realist 3D de curse, cu o grafică uimitoare asigurată de motorul Unity 3D. Porneşte motorul şi bucură-te de plimbare. Nu uita să activezi opţiunea de ecran complet.
Conectări: 2540 Adăugat: Vi 8 aug 2014 Încărcat de: Hristo Jelev
Adăugare la favorite
Conduci Lamborghini cu tastele săgeată.
Transportinators of Doom
Transport-inators de Doom este un frumos joc 3D cu personaje din seria de desene animate Phineas şi Ferb. În acest joc Phineas si Ferb au inventat un dispozitiv teleportarea, care vă va ajuta să le completeze munca lor mai repede. Din păcate, rău Dr. Doofenshmirtz duplicat lor teleport şi Phineas accidental a fost teleportat in ture rău de compania sa de constructii. Misiunea ta este de a ajuta Phineas scape de laborator. distracţie plăcută!
Transportinators of Doom
4.33
1,9K
Over Size
5.00
729
Echipa turbo
4.25
1,7K
Speed City 3D
Speed City 3D este un joc de curse cu simplu, dar cu o grafică 3D foarte bine realizată. În acest joc te întreci pe o pistă din oraş împotriva adversarilor controlaţi AI. Poţi conduce o ambulanţă, o maşină de poliţie, un taxi sau un autobuz, dar la începutul jocului este deblocată doar ambulanţa. Fiecare cursă are 8 tururi de pistă şi trebuie să termini în primele 3 locuri pentru a debloca următorul traseu. Mult noroc, piloţi din oraş!
Speed City 3D
5.00
1,2K
3D Fire Fighter Parking
Aşa cum spune şi titlul, jocul 3D Fire Fighter Parking este un joc de parcare conceput de tehnologia Unity 3D în care trebuie să parchezi cu atenţie camionul de pompieri fără să îl deteriorezi. Distrează-te parcând camionul imens şi fii atent întrucât doar o lovitură este suficientă ca să nu termini nivelul!
3D Fire Fighter Parking
3.75
1,2K