Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Dimensiunea originală
Păsările supărate din Rio
Foarte bine 4
(2 voturi)

Păsările supărate din Rio

Păsările supărate originale sunt răpite şi duse în oraşul magic Rio de Janeiro. Prietenii acestora, păsările Rio au decis să le salveze, dar au nevoie de tine pentru a le comanda atacul. Mult noroc în salvarea păsărilor răpite!
Conectări: 1995 Mărime fişier: 7 MB Adăugat: Jo 12 iun 2014 Încărcat de: Hristo Jelev
Adăugare la favorite
Joacă acest joc cu mouse-ul.
Pirates of The Stupid Seas
Pirates of The Stupid Seas este un joc de acţiune în care eşti căpitanul unei nave de piraţi. Porneşte tunurile şi capturează alte nave pentru a obţine bani şi comori. Nu lăsa navele să ajungă pe coastă, altfel vor scăpa. Optimizează-ţi nava ta în mod regulat şi urmăreşte muniţia.
Pirates of The Stupid Seas
4.00
1K
Mushroom Showdown
Viaţa fericită din pădure este perturbată atunci când se arată ciupercile otrăvitoare şi eşti singura ciupercă destul de curajoasă care să se împotrivească ciupercilor verzi şi să lupte cu ghinde.
Mushroom Showdown
4.00
864
Doctor Acorn Birdy levels pack
Alătură-te grozavei aventuri a Doctor Acorn. Misiunea ta în acest joc amuzant de fizică este de a rezolva puzzle-uri, de a găsi pastilele ascunse pentru a vindeca păsările şi de a te întoarce acasă. Fă clic pe butoanele pentru a activa sau dezactiva diferite dispozitive la ora corectă pentru a elibera calea pentru Doctor Acorn. Distracţie plăcută!
Doctor Acorn Birdy levels pack
5.00
654
Oamenii peşterilor vs. Dinozauri
Ajută-l pe omul peşterilor să bată dinozaurii care îi stau în drum aruncând diferite tipuri de bombe. După fiecare nivel poţi să îţi optimizezi bombele.
Oamenii peşterilor vs. Dinozauri
4.80
5,9K
Make My Way
Make My Way este un joc logic cu camioane. Misiunea ta în acest joc este de a aranja formele disponibile, astfel încât camionul să poată ajunge la semnul de final. Primele patru niveluri sunt foarte uşoare, dar după acestea, jocul devine interesant.
Make My Way
5.00
1,4K