Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Dimensiunea originală
Păsările supărate din Rio
Foarte bine 4
(2 voturi)

Păsările supărate din Rio

Păsările supărate originale sunt răpite şi duse în oraşul magic Rio de Janeiro. Prietenii acestora, păsările Rio au decis să le salveze, dar au nevoie de tine pentru a le comanda atacul. Mult noroc în salvarea păsărilor răpite!
Conectări: 1841 Mărime fişier: 7 MB Adăugat: Jo 12 iun 2014 Încărcat de: Hristo Jelev
Adăugare la favorite
Joacă acest joc cu mouse-ul.
Ameninţarea dulce
Trage în toate bomboanele şi distruge castelul din lemn. Acest joc asemănător cu Păsările Supărate va fi o ameninţare dulce.
Ameninţarea dulce
3.00
1,2K
Siege Hero - Răzbunarea vikingilor
Siege Hero - Răzbunarea vikingilor este un joc foarte bun de fizică conceput de echipa Armourgames. Scopul jocului este să distrugi toate castelele şi să omori toţi vikingii ascunşi în ele.
Siege Hero - Răzbunarea vikingilor
5.00
2K
Angry Brain Halloween
Angry Brain Halloween este un joc de fizică inspirat de unul dintre cele mai populare titluri - Angry Birds. În acest joc participi la războiul dintre creierele şi dovlecii de Halloween. Foloseşte praştia pentru a trage în creier şi de a distruge dovlecii răi. Distracţie plăcută!
Angry Brain Halloween
4.00
1,1K
Space Tower
Space Tower este un joc tip tetris sponsorizat de Sony. Stilul de joc este similar cu cel al vechiului joc arcade tetris, dar scopul este diferit. În joc trebuie să construiești un turn suficient de mare pentru a sprijini spaţiul.
Space Tower
4.67
781
Make My Way
Make My Way este un joc logic cu camioane. Misiunea ta în acest joc este de a aranja formele disponibile, astfel încât camionul să poată ajunge la semnul de final. Primele patru niveluri sunt foarte uşoare, dar după acestea, jocul devine interesant.
Make My Way
5.00
1,3K