Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Dimensiunea originală
Păsările supărate din Rio
Foarte bine 4
(2 voturi)

Păsările supărate din Rio

Păsările supărate originale sunt răpite şi duse în oraşul magic Rio de Janeiro. Prietenii acestora, păsările Rio au decis să le salveze, dar au nevoie de tine pentru a le comanda atacul. Mult noroc în salvarea păsărilor răpite!
Conectări: 2477 Mărime fişier: 7 MB Adăugat: Jo 12 iun 2014 Încărcat de: Hristo Jelev
Adăugare la favorite
Joacă acest joc cu mouse-ul.
Gibbets 3
Gibbets 3 este un joc fizic în care va trebui să utilizezi arcul pentru a trage în corzi şi de a salva oamenii agăţaţi. Ţinteşte cu atenţie şi încearcă să nu omori oamenii înainte să îi salvezi.
Gibbets 3
3.33
1,5K
Zombi vs Pinguini
Un accident de avion descarcă materiale toxice în apropiere de polul sud, eveniment care adună monştri zombi, îngheţaţi de mii de ani. Eşti singurul pinguin cu pregătire militară şi o armă - aşa că eşti unica speranţă a celorlalţi pinguini. La fiecare nivel trebuie să foloseşti ricoşee de gloanţe pentru a ucide toţi monştrii zombi şi să avansezi la următorul.
Zombi vs Pinguini
1.50
3,1K
Blockoomz
Blockoomz este un joc fizic în care trebuie să faci clic pe blocuri pentru a le face să explodeze. Asigură-te că salvezi steaua şi împinge blocurile clovn.
Blockoomz
4.00
1,3K
Space Tower
Space Tower este un joc tip tetris sponsorizat de Sony. Stilul de joc este similar cu cel al vechiului joc arcade tetris, dar scopul este diferit. În joc trebuie să construiești un turn suficient de mare pentru a sprijini spaţiul.
Space Tower
4.67
1K
Ouăle lui Mario şi lYoshi
Mario şi ouăle Yoshi este un joc de logică în care trebuie să îi ajuţi pe Super Mario și Yoshi să pună la loc sigur ouăle punctate de culoare verde. Fă clic pe roci pentru a le elimina şi construi o cale spre țeava verde cu ouă, apoi fă clic pe copac pentru a elibera ouăle.
Ouăle lui Mario şi lYoshi
3.67
2,2K