Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Dimensiunea originală
Păsările supărate din Rio
Foarte bine 4
(2 voturi)

Păsările supărate din Rio

Păsările supărate originale sunt răpite şi duse în oraşul magic Rio de Janeiro. Prietenii acestora, păsările Rio au decis să le salveze, dar au nevoie de tine pentru a le comanda atacul. Mult noroc în salvarea păsărilor răpite!
Conectări: 2641 Mărime fişier: 7 MB Adăugat: Jo 12 iun 2014 Încărcat de: Hristo Jelev
Adăugare la favorite
Joacă acest joc cu mouse-ul.
Aruncătorul de grenade
Aruncătorul de grenade este un joc fizic în care trebuie să ucizi soldaţii inamici folosind un lansator de grenade. Jocul este foarte dificil, deoarece uneori trebuie să ucizi soldaţi inamici pe o distanţă mare fără să îi omori pe cei prietenoşi. Poţi trage cu 4 grenade diferite în funcţie de situaţie.
Aruncătorul de grenade
3.75
3,4K
Tarzan Ball
Prinde suprafețele și elementele pentru a putea să prinzi ţinta. Unele suprafețe nu pot fi prinse.
Tarzan Ball
5.00
1,2K
Super Mario Bombastic
Super Mario este un joc inspirat după jocul de succes Păsări supărate. În acest joc, Mario are o bazuca ce trage gloaţe uriaşe, pe care trebuie să o foloseşti pentru a omorî toţi goomba ai nivelului. Trage cu atenţie pentru că ai un număr de gloanţe limitat. Poţi obţine mai multă muniţie trăgând în cărămizile galbene.
Super Mario Bombastic
4.00
2K
Evil Asteroids 2
Evil Asteroids 2 este un joc de logică în care trebuie să aperi Pământul de răul din spaţiu. Pentru a proteja Pământul trebuie să foloseşti prietenoasele planete şi sateliţi pentru a ghida energia magică a Pământului pentru a sufla asteroizii răi.
Evil Asteroids 2
4.00
1,2K
Prinde bomboana - Crăciun
Prinde bomboana - Crăciun este un joc de fizică de Crăciun, în care trebuie să ajuţi o minge albastră de blană să ajungă la bomboane şi să le mănânce.
Prinde bomboana - Crăciun
4.29
3,8K