Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Dimensiunea originală
Păsările supărate din Rio
Foarte bine 4
(2 voturi)

Păsările supărate din Rio

Păsările supărate originale sunt răpite şi duse în oraşul magic Rio de Janeiro. Prietenii acestora, păsările Rio au decis să le salveze, dar au nevoie de tine pentru a le comanda atacul. Mult noroc în salvarea păsărilor răpite!
Conectări: 2086 Mărime fişier: 7 MB Adăugat: Jo 12 iun 2014 Încărcat de: Hristo Jelev
Adăugare la favorite
Joacă acest joc cu mouse-ul.
Stinger Zed
Stinger Zed este un joc cu împuşcături în care joci rolul căpitanul Zed înarmat cu un număr limitat de rachete stinger. Foloseşte rachetele pentru a elimina toţi duşmanii ascunşi la nivel şi colectează bonusuri.
Stinger Zed
3.00
1,1K
Zombi vs Pinguini
Un accident de avion descarcă materiale toxice în apropiere de polul sud, eveniment care adună monştri zombi, îngheţaţi de mii de ani. Eşti singurul pinguin cu pregătire militară şi o armă - aşa că eşti unica speranţă a celorlalţi pinguini. La fiecare nivel trebuie să foloseşti ricoşee de gloanţe pentru a ucide toţi monştrii zombi şi să avansezi la următorul.
Zombi vs Pinguini
1.50
3K
Crash Boom Bang
Crash Boom Bang este un joc de logică în care ai trei personaje cu abilităţi diferite. Unul dintre ele explodează, celălalt loveşte, iar cel de-al treilea ricoşează. La fiecare nivel trebuie să utilizezi personaje diferite pentru a împinge cutii de pe ecran.
Crash Boom Bang
2.75
1,4K
Devoratorii de creier
Devoratorii de creier este un joc de fizică în care patru creaturi neobişnuite sunt foarte înfometate. Caută creier să mănânce. Trebuie să ajuţi creaturile să ajungă la creier şi să se hrănească.
Devoratorii de creier
3.00
999
Bibliotecarul
Ajută bibliotecarul să ajungă la raftul gol fără a scăpa grămada de cărți pe o duce.
Bibliotecarul
3.00
1,5K