Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Dimensiunea originală
Păsările supărate din Rio
Foarte bine 4
(2 voturi)

Păsările supărate din Rio

Păsările supărate originale sunt răpite şi duse în oraşul magic Rio de Janeiro. Prietenii acestora, păsările Rio au decis să le salveze, dar au nevoie de tine pentru a le comanda atacul. Mult noroc în salvarea păsărilor răpite!
Conectări: 2287 Mărime fişier: 7 MB Adăugat: Jo 12 iun 2014 Încărcat de: Hristo Jelev
Adăugare la favorite
Joacă acest joc cu mouse-ul.
Devoratorii de creier
Devoratorii de creier este un joc de fizică în care patru creaturi neobişnuite sunt foarte înfometate. Caută creier să mănânce. Trebuie să ajuţi creaturile să ajungă la creier şi să se hrănească.
Devoratorii de creier
3.00
1,1K
Şobolanii haioşi
Şobolanii haioşi este un joc de fizică similar cu popularul joc Păsări supărate. În acest joc trebuie să ajuţi şobolani haioşi să obţină răzbunare din partea pisicilor rele. La fiecare nivel, poţi trage cu diferite tipuri de şobolani care fac stricăciuni diferite.
Şobolanii haioşi
3.00
1,4K
Mushroom Showdown
Viaţa fericită din pădure este perturbată atunci când se arată ciupercile otrăvitoare şi eşti singura ciupercă destul de curajoasă care să se împotrivească ciupercilor verzi şi să lupte cu ghinde.
Mushroom Showdown
4.00
955
Make My Way
Make My Way este un joc logic cu camioane. Misiunea ta în acest joc este de a aranja formele disponibile, astfel încât camionul să poată ajunge la semnul de final. Primele patru niveluri sunt foarte uşoare, dar după acestea, jocul devine interesant.
Make My Way
5.00
1,5K
Pirates of The Stupid Seas
Pirates of The Stupid Seas este un joc de acţiune în care eşti căpitanul unei nave de piraţi. Porneşte tunurile şi capturează alte nave pentru a obţine bani şi comori. Nu lăsa navele să ajungă pe coastă, altfel vor scăpa. Optimizează-ţi nava ta în mod regulat şi urmăreşte muniţia.
Pirates of The Stupid Seas
4.00
1,1K