Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Dimensiunea originală
Păsările supărate din Rio
Foarte bine 4
(2 voturi)

Păsările supărate din Rio

Păsările supărate originale sunt răpite şi duse în oraşul magic Rio de Janeiro. Prietenii acestora, păsările Rio au decis să le salveze, dar au nevoie de tine pentru a le comanda atacul. Mult noroc în salvarea păsărilor răpite!
Conectări: 2179 Mărime fişier: 7 MB Adăugat: Jo 12 iun 2014 Încărcat de: Hristo Jelev
Adăugare la favorite
Joacă acest joc cu mouse-ul.
Doctor Acorn Birdy levels pack
Alătură-te grozavei aventuri a Doctor Acorn. Misiunea ta în acest joc amuzant de fizică este de a rezolva puzzle-uri, de a găsi pastilele ascunse pentru a vindeca păsările şi de a te întoarce acasă. Fă clic pe butoanele pentru a activa sau dezactiva diferite dispozitive la ora corectă pentru a elibera calea pentru Doctor Acorn. Distracţie plăcută!
Doctor Acorn Birdy levels pack
5.00
703
Stinger Zed
Stinger Zed este un joc cu împuşcături în care joci rolul căpitanul Zed înarmat cu un număr limitat de rachete stinger. Foloseşte rachetele pentru a elimina toţi duşmanii ascunşi la nivel şi colectează bonusuri.
Stinger Zed
3.00
1,1K
Make My Way
Make My Way este un joc logic cu camioane. Misiunea ta în acest joc este de a aranja formele disponibile, astfel încât camionul să poată ajunge la semnul de final. Primele patru niveluri sunt foarte uşoare, dar după acestea, jocul devine interesant.
Make My Way
5.00
1,5K
Pop
1.00
539
Trenul cu dinamită
Tren cu dinamită este un joc de fizică în care trebuie să folosești explozibili pentru a arunca în aer podul și de a împiedica trecerea trenului retro. Primele niveluri sunt destul de uşoare, dar după aceea jocul devine mult mai complicat şi mai interesant.
Trenul cu dinamită
5.00
3,1K