Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Gun Disassembly
Excelent 4.7
(10 voturi)

Gun Disassembly

Gun Disassembly este un joc simplu pentru iubitorii armelor. În acest joc vei fi învăţat cum să demontezi unele tipuri de arme moderne, cum ar fi AK-47, M16, pistoale Colt Anaconda, H & K şi multe altele. Distrează-te jucând cu armele!
Conectări: 2686 Mărime fişier: 6 MB Adăugat: Jo 30 ian 2014 Încărcat de: Hristo Jelev
Adăugare la favorite
Demontează arme folosind mouse-ul.
Gun Express
4.50
811
Jungle Rush
Jungle Rush este un joc de îndemânare cu o grafică foarte bună. În acest joc conduci o maşină 4 x 4 în junglă. Evită copacii, pietrele şi alte obstacole şi colectează monede de aur pentru scor maxim.
Jungle Rush
4.00
1,2K
Ski Safari
Iarna bate la uşile noastre, aşa că iată un alt joc de sporturi de iarnă Ski Safari. În acest joc, joci rolul unui băiat tânăr a cărui casă de iarnă a fost distrusă de o avalanşă în timp ce dormea. Trezeşte-te şi foloseşte-ţi abilităţile pentru a scăpa de avalanşa mortală. Sunt şi alte animale care fug şi formează o rând pe care le poţi folosi să grăbeşti evadarea. Mult noroc!
Ski Safari
4.46
16,3K
3D Car Driver
5.00
700
Air War 3D Classic
Air War 3D Classic este un joc de simulare a unui luptător în avion bine instruit furnizat de tehnologia Unity 3D. Porneşte motorul avionului, decolează şi alătură-te luptei. Testează-ţi abilităţile de pilot și distruge cât mai multe avioane ostile!
Air War 3D Classic
5.00
1,6K