Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Saloon Brawl 2
Foarte bine 4
(6 voturi)

Saloon Brawl 2

A doua versiune a jocului cu lupte miniclips Saloon Brawl este aici. Şeriful s-a întors din vacanţă şi găseşte cetăţenii distrugând totul într-un tărăboi constant. Alătură-te luptei şi elimină ceilalţi luptători pentru a opri lupta.
Conectări: 1174 Adăugat: Mi 4 dec 2013 Încărcat de: Hristo Jelev
Adăugare la favorite
Mişcă-te cu tastele săgeată.
Z - bloc.
X - pumn.
C - apucare.
Bara de spaţiu - atac special.
Undead End Hardcore
Colectează diferite arme și luptă-te cu zombii.
Undead End Hardcore
4.33
715
Protejarea planetei AMiDuo 5
Protejarea planetei AMiDuo 5 este un joc grozav de arcadă care poate fi divizat în 3 mari niveluri, există 4 niveluri mai mici în fiecare nivel mare. Şeful cel mare va apărea la sfârşitul fiecare nivel mare.
Duşmanii vor deveni bule atunci când sunt împuşcaţi. Treci prin aceste bulele pentru a omorî duşmani, sau aceştia îşi vor restabili sănătatea. Nu trebuie să atingi duşmanii înainte ca aceştia să devină bule.
Protejarea planetei AMiDuo 5
4.00
691
Angry Gran
Criminalitatea este sub control, iar bunica ia dreptatea în mâinile sale. Loveşte răufăcătorii cât poţi de tare. Nu rata nicio lovitură pentru ca te doare spate.
Angry Gran
5.00
1,5K
Tankman Survival
5.00
435
3D Fire Fighter Parking
Aşa cum spune şi titlul, jocul 3D Fire Fighter Parking este un joc de parcare conceput de tehnologia Unity 3D în care trebuie să parchezi cu atenţie camionul de pompieri fără să îl deteriorezi. Distrează-te parcând camionul imens şi fii atent întrucât doar o lovitură este suficientă ca să nu termini nivelul!
3D Fire Fighter Parking
3.75
747