Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Saloon Brawl 2
Foarte bine 4
(6 voturi)

Saloon Brawl 2

A doua versiune a jocului cu lupte miniclips Saloon Brawl este aici. Şeriful s-a întors din vacanţă şi găseşte cetăţenii distrugând totul într-un tărăboi constant. Alătură-te luptei şi elimină ceilalţi luptători pentru a opri lupta.
Conectări: 1422 Adăugat: Mi 4 dec 2013 Încărcat de: Hristo Jelev
Adăugare la favorite
Mişcă-te cu tastele săgeată.
Z - bloc.
X - pumn.
C - apucare.
Bara de spaţiu - atac special.
Road of the Dead
Majoritatea oamenilor din oraş s-au transformat în zombie, iar primarul a declarat legea marţială. Singura ta şansă pentru salvare este să fugiţi din oraş cu maşina de curse pe autostrada plină de zombie, de soldaţi şi de maşini distruse. Jocul se încarcă lent, deoarece are 25 MB.
Road of the Dead
4.50
1,6K
Naruto RPG 2
2.00
604
După apus
După apus este un joc de supravieţuire cu zombie în care trebuie să îți demonstrezi instinctele de supravieţuire şi să folosești toate armele disponibile şi bonusuri până în ziua în care vor dispărea toții monștrii zombie răi.
După apus
4.50
1K
Etherena beta
5.00
489
Elite Marines Multiplayer
Elite Marines Multiplayer este un joc de acţiune 3D creat de tehnologia Unity 3D. Alătură-te jocurilor cu echipe multistrat cu jucători din lumea întreagă şi luptă cu opt arme diferite. Poţi alege să îţi creezi propria cameră alege din şase arene diferite, sau să te alături unei săli existente. Există şi 2 moduri de joc death matc în echipă, sau doar death match. Alege jocul şi distrează-te împuşcând!
Elite Marines Multiplayer
4.00
4,5K