Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Saloon Brawl 2
Foarte bine 4
(6 voturi)

Saloon Brawl 2

A doua versiune a jocului cu lupte miniclips Saloon Brawl este aici. Şeriful s-a întors din vacanţă şi găseşte cetăţenii distrugând totul într-un tărăboi constant. Alătură-te luptei şi elimină ceilalţi luptători pentru a opri lupta.
Conectări: 1368 Adăugat: Mi 4 dec 2013 Încărcat de: Hristo Jelev
Adăugare la favorite
Mişcă-te cu tastele săgeată.
Z - bloc.
X - pumn.
C - apucare.
Bara de spaţiu - atac special.
Zombie Tank
Zombie Tank este un joc de distanță plin de zombii şi acţiune. Foloseşte rezervorul pentru a distruge zombii şi maşini abandonate în timp ce încerci să scapi oraşul infestat cu zombii. După fiecare încercare de evacuare poţi utiliza experienţa câştigată pentru a-ţi optimiza cisterna sau de a cumpăra una nouă. Mult noroc în lupta cu hoardele de zombii înfometaţi de creier.
Zombie Tank
4.00
1,4K
Doublebot
5.00
471
Red Code Origins
Trage în toate insectele străine care îţi stau în cale, pe măsură ce lupţi pentru a rămâne în viaţă şi ai grijă că viermii străini sunt mai puternici. Cu punctele de experienţă câştigate, poţi optimiza armele şi abilităţile personajelor.
Red Code Origins
5.00
1,1K
Front Runner
Front Runner este un joc de acţiune în spaţiu cu o mulţime de animaţii interesante. Tu esti ultima speranţă pentru salvarea galaxiei. Luptă-te împotriva cotropitorilor străini şi colectează notele pe care le poţi utiliza pentru a-ţi îmbunătăţi nava de luptă.
Front Runner
5.00
712