Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Saloon Brawl 2
Foarte bine 4
(6 voturi)

Saloon Brawl 2

A doua versiune a jocului cu lupte miniclips Saloon Brawl este aici. Şeriful s-a întors din vacanţă şi găseşte cetăţenii distrugând totul într-un tărăboi constant. Alătură-te luptei şi elimină ceilalţi luptători pentru a opri lupta.
Conectări: 1293 Adăugat: Mi 4 dec 2013 Încărcat de: Hristo Jelev
Adăugare la favorite
Mişcă-te cu tastele săgeată.
Z - bloc.
X - pumn.
C - apucare.
Bara de spaţiu - atac special.
Coşmarul Boxhead
Coşmarul Boxhead este o nouă versiune a popularului joc Boxhead. În această versiune, poţi să joci ca tâlhar sau ca terorist. Personajul teroristului arată ca Osama bin Laden şi se numeşte Binny. Din păcate, pentru a putea juca cu Binny, trebuie să îl faci mai întâi accesibil. Scopul în acest joc este să îţi aperi baza şi să îţi optimizezi armele şi abilităţile.
Coşmarul Boxhead
3.00
924
Ninjago Rebooted
Ninjago Rebooted este un joc bine lustruit cu alergări cu personaje ninja. Alege-ţi personajul preferat ninja şi intră în acţiune. Sari sau alunecă pentru a evita obstacolele care îţi stau în cale şi luptă contra celorlalţi luptători ninja care încearcă să te oprească. Distracţie plăcută!
Ninjago Rebooted
4.71
1,2K
Faith Fighter
Faith Fighter este un joc de lupte extrem pentru aceste vremuri întunecate. Alege-ţi credinţa şi rupe din bătaie duşmanii. Dă frâu liber intoleranţei tale! Ura de natură religioasă nu a fost niciodată atât de distractivă.
Faith Fighter
5.00
579
Box Head - 2Play
4.00
666
The King of Fighters vs DNF
Un joc de acţiune în chineză foarte frumos realizat. Luptă cu duşmanii care atacă și colectează mana şi sefii la sfârşitul fiecărui nivel.
The King of Fighters vs DNF
4.17
939