Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Burnin Rubber: Crash N Burn
Excelent 4.08
(12 voturi)

Burnin Rubber: Crash N Burn

Noua versiune a jocului grozav cu maşini 3D Burnin Rubber este aici, noua versiune se numeşte Crash N Burn şi aduce numeroase noi misiuni şi trasee de care să te bucuri. Distrează-te provocând distrugere în oraş!
Conectări: 2203 Adăugat: Jo 14 nov 2013 Încărcat de: Hristo Jelev
Adăugare la favorite
Conduci maşina cu tastele săgeată.
Z - trage.
X - sari.
Bara de spaţiu - frână de mână.
Curse FFX
Curse FFX este un joc de curse 3D în care te întreci împotriva adversarilor controlaţi AI pe un traseu foarte lung. Condu cât mai rapid posibil şi încearcă să termini primul pentru a câştiga cursa. Distrează-te la curse!
Curse FFX
3.00
1,4K
Highway Rally
Highway Rally este un joc 3D în care trebuie să devii cel mai tare pilot de curse pe autostradă. Pentru a-ți atinge obiectivul, trebuie să setezi viteza şi înregistrările în derivă pe fiecare autostradă principală din ţară. Alege mașina şi întrece-te pe autostradă.
Highway Rally
4.36
4,2K
Fantasy Classic Boat Parking
Fantasy Classic Boat Parking este un 3D joc de parcare cu bărci conceput de tehnologia Unity 3D. Misiunea ta în acest joc este să colectezi toate monedele de aur de la nivel şi să parchezi barca retro pe spaţiul de parcare desemnat. Distrează-te parcând!
Fantasy Classic Boat Parking
4.50
806
Mașini scumpe
Mașini scumpe este un joc cu maşini în care conduci mașini retro puternice pe trasee pline de diverse obstacole şi bonusuri. Noutatea în acest joc este că poţi utiliza rachete pentru a-ți elibera calea.
Mașini scumpe
4.00
1K