Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Burnin Rubber: Crash N Burn
Foarte bine 4
(9 voturi)

Burnin Rubber: Crash N Burn

Noua versiune a jocului grozav cu maşini 3D Burnin Rubber este aici, noua versiune se numeşte Crash N Burn şi aduce numeroase noi misiuni şi trasee de care să te bucuri. Distrează-te provocând distrugere în oraş!
Conectări: 1195 Adăugat: Jo 14 nov 2013 Încărcat de: Hristo Jelev
Adăugare la favorite
Conduci maşina cu tastele săgeată.
Z - trage.
X - sari.
Bara de spaţiu - frână de mână.
Urban Racers
Urban Racers este un joc cu maşini în care conduci o maşină sport puternică pe o pistă urbană și te întreci cu alţi oponenţi controlaţi AI. Jocul oferă 6 trasee diferite pe care te poţi întrece şi pentru a debloca fiecare traseu trebuie să obţii primul loc la cel precedent. După fiecare cursă, poţi folosi banii câştigaţi pentru a optimiza performanţa maşinii.
Urban Racers
5.00
756
Free Kick Duel
Free Kick Duel este un joc de sport grozav cu o grafică 3D foarte bună. Efectuează lovituri de pedeapsă şi înscrie mai multe goluri pentru a trece la nivelul următor.
Free Kick Duel
4.50
1,1K
Robot Rage
Robot Rage este un joc grozav cu acţiuni de tancuri ce foloseşte tehnologia 3D unitate. Avansează personajul tău în nivelul tancului şi luptă în arene online împotriva unor jucători reali din întreaga lume. Cu banii câştigaţi din lupte poţi achiziţiona un tanc nou mai puternic sau optimiza armele existente.
Robot Rage
3.82
1K
Extreme Racing 3D: Training
În jocul Extreme Racing 3D conduci o mică maşină de jucărie pe o platformă plină cu diferite rampe şi bonusuri pe care să le colectezi. Porneşte maşina de jucărie şi începe distracţia!
Extreme Racing 3D: Training
4.40
602
Rapid Gun
Rapid Gun este un joc 3D cu împuşcături în care joci rolul unui soldat de elită trimis într-o misiune anti-teroristă. Obţine arma şi eliberează zona de teroriştii ascunşi pe la colţuri. Mult noroc, soldat!
Rapid Gun
5.00
875