Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Ski Safari
Excelent 4.47
(114 voturi)

Ski Safari

Iarna bate la uşile noastre, aşa că iată un alt joc de sporturi de iarnă Ski Safari. În acest joc, joci rolul unui băiat tânăr a cărui casă de iarnă a fost distrusă de o avalanşă în timp ce dormea. Trezeşte-te şi foloseşte-ţi abilităţile pentru a scăpa de avalanşa mortală. Sunt şi alte animale care fug şi formează o rând pe care le poţi folosi să grăbeşti evadarea. Mult noroc!
Conectări: 14966 Adăugat: Lu 21 oct 2013 Încărcat de: Hristo Jelev
Adăugare la favorite
Versiuni mobile: iPhone/iPad Android
Sari şi faci cascadorii folosind bara de spaţiu. (ţii apăsată bara de spaţiu pentru săritură pe spate)
Imaginea 1 din Ski Safari Imaginea 2 din Ski Safari Imaginea 3 din Ski Safari
rafal
rafal 19.06.2015 14:11
Je veux ce jeu
Ski Sim
3.25
1,1K
Ski Jump DX
3.00
1,2K
Blue Pacman
Blue Pacman este un remake al jocurilor clasice Pacman din anii '80. Foloseşte tastele săgeată pentru a te mişca prin labirint.
Mănâncă toate punctele pentru a avansa la nivelul următor. Evită monştrii pentru că dacă te prind, vei pierde o viaţă. Când mănânci punctele mai mari, vei putea mânca monştrii. Distracţie plăcută!
Blue Pacman
4.00
871
Minerul galactic
John este proprietarul unei mici nave spaţiale albastre, iar visul lui este să deţină un uriaş crucişător spaţial de lux. A aplicat pentru un job în cadrul unei unităţi miniere pe un asteroid şi trebue să acumuleze 2.500 de minerale pentru a-şi îndeplini visul.
Ajută-l pe John să colecteze minerale, să evite asteroizi şi să îşi optimizeze mica sa navă până când va colecta suficiente minerale ca să cumpere una nouă.
Minerul galactic
5.00
1K