Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Ski Safari
Excelent 4.47
(111 voturi)

Ski Safari

Iarna bate la uşile noastre, aşa că iată un alt joc de sporturi de iarnă Ski Safari. În acest joc, joci rolul unui băiat tânăr a cărui casă de iarnă a fost distrusă de o avalanşă în timp ce dormea. Trezeşte-te şi foloseşte-ţi abilităţile pentru a scăpa de avalanşa mortală. Sunt şi alte animale care fug şi formează o rând pe care le poţi folosi să grăbeşti evadarea. Mult noroc!
Conectări: 14231 Adăugat: Lu 21 oct 2013 Încărcat de: Hristo Jelev
Adăugare la favorite
Versiuni mobile: iPhone/iPad Android
Sari şi faci cascadorii folosind bara de spaţiu. (ţii apăsată bara de spaţiu pentru săritură pe spate)
Imaginea 1 din Ski Safari Imaginea 2 din Ski Safari Imaginea 3 din Ski Safari
rafal
rafal 19.06.2015 14:11
Je veux ce jeu
Ski Sim
3.25
1K
Ski Jump DX
3.00
1,1K
Fugi, Ninja, fugi!
Jocul plin de acţiune de reflexe şi îndemânare, Fugi, Ninja, fugi! a revenit. Ajută luptătorul ninja să scăpe de forţele răului şi să colecteze cât mai mult aur posibil.
Fugi, Ninja, fugi!
5.00
2K
Feed Us 2
A doua versiune a jocului Feed oferă o grafică mai bună şi diverse activităţi la fiecare nivel. Hrănește peștii piranha și termină-ți sarcinile repede, întrucât timpul este limitat. Cu sângele colectat de la victime poţi să îți optimizezi organismul pentru a deveni mai mortal şi a hrăni mai rapid.
Feed Us 2
4.33
1,5K
Zombie Tank
Zombie Tank este un joc de distanță plin de zombii şi acţiune. Foloseşte rezervorul pentru a distruge zombii şi maşini abandonate în timp ce încerci să scapi oraşul infestat cu zombii. După fiecare încercare de evacuare poţi utiliza experienţa câştigată pentru a-ţi optimiza cisterna sau de a cumpăra una nouă. Mult noroc în lupta cu hoardele de zombii înfometaţi de creier.
Zombie Tank
4.00
1,5K