Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Dimensiunea originală
Car Eats Car 2: Deluxe
Excelent 4.29
(7 voturi)

Car Eats Car 2: Deluxe

Aceasta este o versiune de lux a jocului grozav cu maşini Car Eats Car 2: Deluxe care oferă un nivel suplimentar - arena. Înainte să joci în nivelul arenei, va trebui să finalizezi nivelurile Mad Dreams. Conduci maşina cât mai repede posibil, faci cascadorii pentru a câştiga nitro boost şi colectezi diamante şi alte bonusuri. După fiecare nivel, poţi intra în garaj şi îţi poţi optimiza maşina. Mult noroc în încercarea de a scăpa de maşinile rele!
Conectări: 1470 Mărime fişier: 7 MB Adăugat: Vi 11 oct 2013 Încărcat de: Hristo Jelev
Adăugare la favorite
Conduci şi îţi echilibrezi maşina cu tastele săgeată.
Z - utilizezi funcţia nitro.
X - utilizezi elementul bonus.
Bara de spaţiu - arunci o bombă.
Urban Racers
Urban Racers este un joc cu maşini în care conduci o maşină sport puternică pe o pistă urbană și te întreci cu alţi oponenţi controlaţi AI. Jocul oferă 6 trasee diferite pe care te poţi întrece şi pentru a debloca fiecare traseu trebuie să obţii primul loc la cel precedent. După fiecare cursă, poţi folosi banii câştigaţi pentru a optimiza performanţa maşinii.
Urban Racers
5.00
1,4K
Bahrain Racer
3.00
727
Parking Packers
4.00
609
Pe roţi
Pe roţi este un joc de curse în care alegi culoarea mașinii, numele conducătorului auto şi mergi să te întreci pe o frumoasă pistă 3D cu adversari controlați AI. Jocul oferă 5 trasee pe care te poți întrece, dar trebuie să le faceți disponibile terminând cursa precedentă pe cel puțin poziția a treia. După fiecare cursă, poți folosi banii câștigați pentru a-ți optimiza performanța mașinii.
Pe roţi
5.00
2,2K