Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Dimensiunea originală
Car Eats Car 2: Deluxe
Excelent 4.29
(7 voturi)

Car Eats Car 2: Deluxe

Aceasta este o versiune de lux a jocului grozav cu maşini Car Eats Car 2: Deluxe care oferă un nivel suplimentar - arena. Înainte să joci în nivelul arenei, va trebui să finalizezi nivelurile Mad Dreams. Conduci maşina cât mai repede posibil, faci cascadorii pentru a câştiga nitro boost şi colectezi diamante şi alte bonusuri. După fiecare nivel, poţi intra în garaj şi îţi poţi optimiza maşina. Mult noroc în încercarea de a scăpa de maşinile rele!
Conectări: 1672 Mărime fişier: 7 MB Adăugat: Vi 11 oct 2013 Încărcat de: Hristo Jelev
Adăugare la favorite
Conduci şi îţi echilibrezi maşina cu tastele săgeată.
Z - utilizezi funcţia nitro.
X - utilizezi elementul bonus.
Bara de spaţiu - arunci o bombă.
Super Rally 3D
Super Rally 3D este un joc grozav de curse de maşini conceput de Playhub. În acest joc, te poţi întrece cu patru maşini diferite, dar trebuie să le deblochezi mai întâi. Porneşte motorul şi intră în cursa împotriva adversarilor controlaţi AI!
Super Rally 3D
4.80
2,8K
Cursă extremă 3D
Cursă extremă 3D este un joc de curse 3D în care te întreci pe piste închise împotriva adversarilor controlaţi AI. Fiecare cursă are 6 ture şi 10 adversari. Demonstrează-ţi abilităţile de conducere câştigând primul loc pe toate cele patru trasee. Distrează-te la curse!
Cursă extremă 3D
4.43
1,6K
Formula Racing
4.50
1K
The soul driver
Ia-ţi pălăria şi sări în maşină. Fugi de forţele de poliţie şi ajungi la graniţa cu Mexic (42 km), în acest joc nebunesc cu urmăriri.
The soul driver
4.00
1,4K
Sim Taxi Berlin
4.33
1,2K