Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Dimensiunea originală
Car Eats Car 2: Deluxe
Excelent 4.29
(7 voturi)

Car Eats Car 2: Deluxe

Aceasta este o versiune de lux a jocului grozav cu maşini Car Eats Car 2: Deluxe care oferă un nivel suplimentar - arena. Înainte să joci în nivelul arenei, va trebui să finalizezi nivelurile Mad Dreams. Conduci maşina cât mai repede posibil, faci cascadorii pentru a câştiga nitro boost şi colectezi diamante şi alte bonusuri. După fiecare nivel, poţi intra în garaj şi îţi poţi optimiza maşina. Mult noroc în încercarea de a scăpa de maşinile rele!
Conectări: 1561 Mărime fişier: 7 MB Adăugat: Vi 11 oct 2013 Încărcat de: Hristo Jelev
Adăugare la favorite
Conduci şi îţi echilibrezi maşina cu tastele săgeată.
Z - utilizezi funcţia nitro.
X - utilizezi elementul bonus.
Bara de spaţiu - arunci o bombă.
Canyon Valley Rally
Canyon Valley Rally este un joc 3D foarte dificil în care concurezi cu adversari controlaţi AI. Jocul oferă 5 trasee diferite, dar pentru a le debloca trebuie să obţii primul loc în cursa curentă. Te rugăm să ai răbdare în timp ce jocul se încarcă, întrucât este 12 MB. Mult noroc!
Canyon Valley Rally
3.71
2,3K
Ben 10 Torpedo
Ben 10 Torpedo este un joc de acţiune cu personajul tău preferat de desene animate care posedă super puteri extraterestre. Din nou, trebuie să îl ajuţi pe Ben 10 de a scăpa Pământul de extratereştrii ostili care l-au ocupat. Colectează bani si cumpără arme noi mai puternice care te vor ajuta să eliberezi Pământul pentru totdeauna!
Ben 10 Torpedo
3.50
1,4K
În spaţiu
Condu maşina sport de mare până la punctul de destinaţie, fără a o distruge. Trebuie să colectezi bonusuri cum ar fi scut sau kituri de reparare pentru a putea ajunge la linia de sosire.
În spaţiu
3.00
1,3K
Drift n Burn 365
Drift n Burn 365 este un minunat joc de curse 3D care are loc în viitor, unde oamenii trăiesc în clădiri care se înalţă în văzduh. Te poţi întrece cu cinci maşini diferite - o maşină drift, o maşină de curse, o maşină puternică, o fiară off-road şi o maşină sport.
Drift n Burn 365
4.00
3,5K