Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Super Brawl 3: Bine vs. Rău
Excelent 4.33
(9 voturi)

Super Brawl 3: Bine vs. Rău

A treia versiune a jocului de luptă grozav cu desene animate Super Brawl este aici. A treia versiune este numită Super Brawl 3: Bine vs. Rău şi ai şansa de a lupta pe partea binelui sau partea răului în lumea desenelor animate. Alege-ţi personajul preferat de desene animate şi alătură-te încăierării.
Conectări: 3102 Adăugat: Vi 17 mai 2013 Încărcat de: Hristo Jelev
Adăugare la favorite
Mişcă-te şi sari cu WASD sau tastele săgeată.
Ataci cu Z şi X.
Super Mega Ultra Battle Robot 2.0
Personalizează Super Mega Ultra Battle Robot şi răspândeşte libertatea şi democraţia în rândul vrăjmaşilor.
Super Mega Ultra Battle Robot 2.0
3.50
1,2K
Super Rally 3D
Super Rally 3D este un joc grozav de curse de maşini conceput de Playhub. În acest joc, te poţi întrece cu patru maşini diferite, dar trebuie să le deblochezi mai întâi. Porneşte motorul şi intră în cursa împotriva adversarilor controlaţi AI!
Super Rally 3D
4.80
2,9K
Super Mario Sunshine 128
Super Mario Sunshine 128 este o nouă versiune a jocului grozav Nintendo. Această nouă versiune are o grafică şi controale îmbunătăţite (poţi juca jocul doar cu mouse-ul) şi ai multe alte noi niveluri şi lumi pe care să le explorezi. Distracţie plăcută!
Super Mario Sunshine 128
4.44
3,2K
Super Mario Racing 2
Super Mario Racing a revenit cu noua versiune! Joacă cu toate personajele celebre Super Mario şi mergi pe pistă, întrece-te şi obţine abilităţi pentru a te ajuta să accelerezi, sau ca adversarii să rămână în urma ta. Clasează-te în primii 3 pentru a progresa!
Super Mario Racing 2
5.00
1,9K
Super Sergeant Shooter 3
A treia versiune de jocului retro 3D Super Sergeant Shooter 3 este aici. Noua versiune oferă multe noi niveluri şi duşmani cu care să lupţi. Exploră tunelurile 3D, colectează arme şi muniţie, împuşcă soldaţii şi monştrii zombie care te atacă şi încearcă să rămâi în viaţă cât mai mult posibil.
Super Sergeant Shooter 3
4.00
3,2K