Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Robot Rage
Foarte bine 3.82
(11 voturi)

Robot Rage

Robot Rage este un joc grozav cu acţiuni de tancuri ce foloseşte tehnologia 3D unitate. Avansează personajul tău în nivelul tancului şi luptă în arene online împotriva unor jucători reali din întreaga lume. Cu banii câştigaţi din lupte poţi achiziţiona un tanc nou mai puternic sau optimiza armele existente.
Conectări: 1748 Adăugat: Ma 7 mai 2013 Încărcat de: Hristo Jelev
Adăugare la favorite
Conduci cu săgeţile
X - armă frontală
C - armă revolver
V - armă de apărare
1 - 4 - utilizarea suplimente
Ctrl - vedere din spate
Robot Shooting
Robot Shooting este un joc de fotografiere în care roboţi blindați atacă baza ta. Optimizează-ți armele şi apără-ți baza pentru cât mai mult timp!
Robot Shooting
4.67
1,1K
Dungeons of Battles
Dungeons of Battles este un joc de aventură cu o grafică minunată, un joc atractiv şi misiuni fără sfârşit. Alege personajul şi începe aventura în ţinuturile pline cu spiriduşi şi alte creaturi înfricoşătoare. Luptă cu spiriduşii și colectează muniţie pentru arma ta, experienţă pentru ca personajul să înainteze în nivel şi aur pentru a achiziţiona noi arme şi armuri.
Dungeons of Battles
3.00
1,3K
Kill Bill
Dacă ai văzut filmul, vei inţelege despre ce e vorba în acest joc.
Kill Bill
5.00
600
Luptătorii din Egipt
Luptă-te cu hoardele inamice de monștri pentru a distruge șeful cel rău. Ai doar o viaţă şi alegerea unui coif îți va reîncărca bara de viaţă. Joacă precum un luptător sau arcaș în modul single. Joacă cu alte persoane în modul dublu.
Luptătorii din Egipt
3.67
1,5K