Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Robot Rage
Foarte bine 3.82
(11 voturi)

Robot Rage

Robot Rage este un joc grozav cu acţiuni de tancuri ce foloseşte tehnologia 3D unitate. Avansează personajul tău în nivelul tancului şi luptă în arene online împotriva unor jucători reali din întreaga lume. Cu banii câştigaţi din lupte poţi achiziţiona un tanc nou mai puternic sau optimiza armele existente.
Conectări: 977 Adăugat: Ma 7 mai 2013 Încărcat de: Hristo Jelev
Adăugare la favorite
Conduci cu săgeţile
X - armă frontală
C - armă revolver
V - armă de apărare
1 - 4 - utilizarea suplimente
Ctrl - vedere din spate
Robot Shooting
Robot Shooting este un joc de fotografiere în care roboţi blindați atacă baza ta. Optimizează-ți armele şi apără-ți baza pentru cât mai mult timp!
Robot Shooting
4.67
555
Elite Marines Multiplayer
Elite Marines Multiplayer este un joc de acţiune 3D creat de tehnologia Unity 3D. Alătură-te jocurilor cu echipe multistrat cu jucători din lumea întreagă şi luptă cu opt arme diferite. Poţi alege să îţi creezi propria cameră alege din şase arene diferite, sau să te alături unei săli existente. Există şi 2 moduri de joc death matc în echipă, sau doar death match. Alege jocul şi distrează-te împuşcând!
Elite Marines Multiplayer
4.00
3,5K
Megaman Combat Shooting
Megaman Combat Shooting este un joc distractiv de zbor pentru copii. Jocul oferă zece niveluri în care zbori ca Megaman şi împuşti roboţii cei răi care îţi stau în cale. Distrează-te şi să încearcă să învingi inamicul în toate cele zece niveluri!
Megaman Combat Shooting
3.00
355
Armed Invasion
5.00
320