Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Dimensiunea originală
Zombie TD
Foarte bine 4
(2 voturi)

Zombie TD

Zombie TD este un joc de apărare a turnului cu o mulţime de niveluri şi upgrade-uri de turn. Începe campania pentru a opri hoardele zombie să intre şi să infecteze teritoriul tău. Construieşte turnuri de apărare în poziţii strategice şi câştigă bani în fiecare val pentru a le actualiza.
Conectări: 1805 Mărime fişier: 9 MB Adăugat: Ma 2 apr 2013
Adăugare la favorite
Construieşte şi optimizează turnurile de apărare cu mouse-ul.
Zombie Tank
Zombie Tank este un joc de distanță plin de zombii şi acţiune. Foloseşte rezervorul pentru a distruge zombii şi maşini abandonate în timp ce încerci să scapi oraşul infestat cu zombii. După fiecare încercare de evacuare poţi utiliza experienţa câştigată pentru a-ţi optimiza cisterna sau de a cumpăra una nouă. Mult noroc în lupta cu hoardele de zombii înfometaţi de creier.
Zombie Tank
4.00
2,3K
Zombie Land
Zombie Land este un joc cu o grafică retro şi mulţi zombii. În acest joc mergi cu skateboardul într-un oraş invadat de zombii înfometaţi de creier şi tragi în tot ce îţi stă în cale. Distrează-te omorând zombii!
Zombie Land
3.00
1,4K
Zombie Big Trouble
Zombie Big Trouble este un joc de acţiune în care te-ai rătăcit într-o pădure înfricoşătoare ocupată de zombii. Găseşte-ţi drumul spre elicopter şi apără-te de zombii care vor să îţi mânânce creierul.
Zombie Big Trouble
4.33
1,5K
Zombie Trapper 2
Aerul de pe planeta noastră este poluat şi o infecţie de zombii a transformat majoritatea oamenilor în zombii. Restul oamenilor pot să supravieţuiască datorită unui purificator de aer care produce aer respirabil. Zombii ostil vor să distrugă purificatorul pentru a putea domina Pământul, iar tu eşti singurul care îi poate opri. Mult noroc în salvarea speciei umane!
Zombie Trapper 2
2.75
1,5K
Zombie Shooter 3D
Zombie Shooter 3D este un joc grozav de supravieţuire realizat cu tehnologia 3D Unity. În acest joc eşti singur cu puşca ta împotriva hoardele nesfârşite de zombii. Încearcă să omori cât mai mulţi zombii şi să supravieţuieşti Apocalipsei zombie.
Zombie Shooter 3D
4.00
1,8K