Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Dimensiunea originală
Să colorăm maşini
Foarte bine 3.46
(13 voturi)

Să colorăm maşini

Să colorăm maşini este un joc de colorat pentru copii cu personajele tale preferate din filmul de desene animate Cars.
Conectări: 8968 Mărime fişier: 4 MB Adăugat: Jo 22 mar 2012 Încărcat de: Hristo Jelev
Adăugare la favorite
Colorează imaginile cu mouse-ul.
Johnny Bravo Beach Stunt
Johnny Bravo Beach Stunt este un joc cu o motocicletă în care joci rolul personajului de desen animat - eroul Johnny Bravo. Misiunea ta este de a efectua cascadorii nebune şi atractive pe rampa de pe plajă. După fiecare salt poţi folosi banii câştigaţi pentru a-ţi optimiza performanţa motocicletei tale.
Johnny Bravo Beach Stunt
4.50
1,5K
Bart Kart
Personajul tău preferat de desene animate din filmul Familia Simpsons, Bart, şi-a făcut propriul kart şi are nevoie de ajutor să îl testeze. Ajută-l pe Bart să îşi testeze noul vehicul conducând pe piste cu hopuri şi să facă sărituri pe faţa şi pe spate. Distracţie plăcută!
Bart Kart
3.00
885
Blimps Ride
Blimps Ride este un joc de curse cu biciclete pentru copii. În acest joc joci rolul unei fetițe care merge pe bicicletă în Parcul copiilor. Fiecare nivel are un record pe care trebuie să îl bați pentru deblocarea Cupei. Mergi cu bicicleta cât de repede poți şi colectează dulciuri și baloane pentru un scor maxim.
Blimps Ride
4.00
736
Ştrumfii - Goana Stângaciului prin Parcul Central
Ştrumfii - Goana Stângaciului prin Parcul Central este un joc simplu care rulează cu personajul tău preferat, ştrumful Stângaciul. Acesta s-a pierdut în Parcul Central şi încearcă să îi găsească pe ceilalţi ştrumfi. Ajută-l să sară peste toate obstacolele din cale şi să îşi găsească prietenii.
Ştrumfii - Goana Stângaciului prin Parcul Central
3.00
1,1K
Pompierul curajos
Clădirile au luat foc! Fii rapid, întrucât ești singurul pompier disponibil în bloc. Stinge aceste incendii pentru a salva vieţile oamenilor care locuiesc în clădirile în flăcări.
Pompierul curajos
3.00
909