Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Dimensiunea originală
Să colorăm maşini
Foarte bine 3.46
(13 voturi)

Să colorăm maşini

Să colorăm maşini este un joc de colorat pentru copii cu personajele tale preferate din filmul de desene animate Cars.
Conectări: 9137 Mărime fişier: 4 MB Adăugat: Jo 22 mar 2012 Încărcat de: Hristo Jelev
Adăugare la favorite
Colorează imaginile cu mouse-ul.
Spongebob Parking
SpongeBob a ieşit cu barca şi acum are nevoie de ajutorul tău ca să o parcheze. Ajută-l să parcheze barca cu grijă pe locul marcat, fără a o distruge de alte bărci.
Spongebob Parking
5.00
1,1K
Jerry Car Stunt
Jerry are o maşină nouă. Este atât de fericit, încât vrea să încerce tot felul de aptitudini cu noul său Mercedes albastru. Colectează monede de aur pentru a obţine un punctaj mai mare şi treci peste toate cele opt niveluri fără să faci accident cu maşina ta cea nouă.
Jerry Car Stunt
4.22
3,2K
Johnny Bravo Beach Stunt
Johnny Bravo Beach Stunt este un joc cu o motocicletă în care joci rolul personajului de desen animat - eroul Johnny Bravo. Misiunea ta este de a efectua cascadorii nebune şi atractive pe rampa de pe plajă. După fiecare salt poţi folosi banii câştigaţi pentru a-ţi optimiza performanţa motocicletei tale.
Johnny Bravo Beach Stunt
4.50
1,6K
Roll and Eat
Un joc distractiv de fizică în care trebuie să colectezi peştii pinguinului care au fost măturați de o tornadă, avansând în nivelurile atractive.
Roll and Eat
5.00
1K
Toms Truck Wars
Toms Truck Wars este un joc de curse cu personajele tale preferate de desene animate Tom, Jerry şi câinele Spike. Alege-ţi personajul preferat şi alătură-te cursei. Condu cât de repede posibil, colectează brânză şi încearcă să câştigi primul loc şi să deblochezi următorul traseu. Distrează-te cu prietenii tăi de desene animate!
Toms Truck Wars
4.00
1,3K