Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Monsters TD
Foarte bine 4
(1 vot)

Monsters TD

Monsters TD este un joc cu vizualizare laterală a turnului oferit de Playhub. Construieşte turnuri de apărare pe nodurile disponibile şi optimizează-le regulat, astfel încât să poţi opri valurile infinite de creaturi ostile.
Conectări: 2229 Mărime fişier: 10 MB Adăugat: Mi 29 feb 2012 Încărcat de: Hristo Jelev
Adăugare la favorite
Construieşte şi optimizează turnurilr de apărare utilizând mouse-ul.
Monsters Den
5.00
796
Granny Strikes Back
Această poveste a avut loc în inima pădurii, unde Old Granny locuia într-o casă mică, departe de civilizaţie. Într-o zi, ceva nu a mers bine şi viaţa liniştită a bunicii s-a terminat. Casa ei a fost atacată de oameni de zăpadă şi alţi monştri de zăpadă. Ajut-o pe bunica să cultive diferite plante pentru a obţine muniţie şi să se apere de invazia ciudată.
Granny Strikes Back
4.50
1,8K
Atacul roboţilor
Există un oraş în viitor unde oamenii şi roboţii trăiau împreună până în ziua în care roboţii au devenit atât de puternici încât liderul lor a decis că nu mai au nevoie de oameni. Ajută-i pe oameni să se apere de roboţii care îi atacă.
Atacul roboţilor
4.50
1,4K
Thats My Moon
În jocul de apărare Thats My Moon ai descoperit diamante pe lună şi trebuie să le protejezi de rachete, asteroizi şi alte ameninţări. Jocul oferă 15 niveluri fantastice cu 2 şefi de legendă. Distrează-te de apărarea!
Thats My Moon
3.00
1,4K
Ultimate Defense
5.00
887