Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Dimensiunea originală
Comic Stars Fighting 2
Excelent 4.72
(18 voturi)

Comic Stars Fighting 2

Comic Stars Fighting 2 este un joc minunat de lupte cu o grafică retro. Jocul oferă modul cu mai mulți jucători, astfel încât te poţi bucura de acesta cu un prieten. Distrează-te luptând în acest joc de acţiune retro.
Conectări: 5509 Mărime fişier: 8 MB Adăugat: Jo 19 ian 2012
Adăugare la favorite
Jucătorul 1
WASD pentru a se mișca;
UIOJKL pentru a ataca.

Player 2
Săgeţile pentru a te mișca;
456123 pentru a ataca.
youtube/uwU233Rn5A4
Comic Stars Fighting
Comic Stars Fighting este un joc de luptă cu o grafică retro şi gameplay neted. În acest joc poţi alege să joci cu unul dintre cele 12 personaje disponibile - la început poţi selecta doar 2 personaje, restul trebuie să fie deblocate în urma avansării în diverse niveluri.
Comic Stars Fighting
4.67
3,4K
Comic Stars Fighting 3.2
O nouă versiune a jocului de lupte cu o grafică retro Comic Stars Fighting este aici. Noua versiune este 3.2 şi -l aduce doi luptători noi cu care poţi să joci. Alege luptătorul preferat, selectează modul de joc şi începe acţiunea!
Comic Stars Fighting 3.2
4.40
1,7K
Sift Heads World – Ultimatum
Sift Heads World este un joc de acţiune dinamică, cu o poveste interesantă şi variată.
Sift Heads World – Ultimatum
1.00
1,3K
Road of the Dead
Majoritatea oamenilor din oraş s-au transformat în zombie, iar primarul a declarat legea marţială. Singura ta şansă pentru salvare este să fugiţi din oraş cu maşina de curse pe autostrada plină de zombie, de soldaţi şi de maşini distruse. Jocul se încarcă lent, deoarece are 25 MB.
Road of the Dead
4.50
2K