Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Dimensiunea originală
Prinde bomboana - Crăciun
Excelent 4.17
(6 voturi)

Prinde bomboana - Crăciun

Prinde bomboana - Crăciun este un joc de fizică de Crăciun, în care trebuie să ajuţi o minge albastră de blană să ajungă la bomboane şi să le mănânce.
Conectări: 3271 Mărime fişier: 10 KB Adăugat: Jo 22 dec 2011 Încărcat de: Hristo Jelev
Adăugare la favorite
Joacă jocul cu mouse-ul.
Imaginea 1 din Prinde bomboana - Crăciun Imaginea 2 din Prinde bomboana - Crăciun Imaginea 3 din Prinde bomboana - Crăciun Imaginea 4 din Prinde bomboana - Crăciun Imaginea 5 din Prinde bomboana - Crăciun
youtube/18cqwemszv4
Prinde peştii!
3.00
1,2K
Christmas Gift Race
Crăciunul se apropie şi Moş Crăciun are nevoie de ajutorul tău pentru a colecta şi livra cadourile copiilor buni din lumea întreagă. Din păcate, el nu va putea să facă acest lucru la timp fără ajutorul tău. Ajută-l să conducă ATV-ul lui roşu pe drumurile înzăpezite şi colectează toate cadourile pe care le-a pierdut ieri. Distrează-te jucându-te cu Moş Crăciun!
Christmas Gift Race
5.00
648
Crash Boom Bang
Crash Boom Bang este un joc de logică în care ai trei personaje cu abilităţi diferite. Unul dintre ele explodează, celălalt loveşte, iar cel de-al treilea ricoşează. La fiecare nivel trebuie să utilizezi personaje diferite pentru a împinge cutii de pe ecran.
Crash Boom Bang
2.75
1,4K
Cold Justice
Trage în răufăcători în acest incitant joc flash. Ucide-i pe toţi pentru a trece la nivelul următor. Ţinteşte bine, deoarece gloanţele îţi sunt limitate.
Cold Justice
4.67
790
Bird Feather
Controlează pana de pasăre cu ​​un ventilator. Rezistă gravităţii şi barierelor pentru a finaliza 10 niveluri diferite.
Bird Feather
5.00
712