Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Dimensiunea originală
Prinde bomboana - Crăciun
Excelent 4.17
(6 voturi)

Prinde bomboana - Crăciun

Prinde bomboana - Crăciun este un joc de fizică de Crăciun, în care trebuie să ajuţi o minge albastră de blană să ajungă la bomboane şi să le mănânce.
Conectări: 3495 Mărime fişier: 10 KB Adăugat: Jo 22 dec 2011 Încărcat de: Hristo Jelev
Adăugare la favorite
Joacă jocul cu mouse-ul.
Imaginea 1 din Prinde bomboana - Crăciun Imaginea 2 din Prinde bomboana - Crăciun Imaginea 3 din Prinde bomboana - Crăciun Imaginea 4 din Prinde bomboana - Crăciun Imaginea 5 din Prinde bomboana - Crăciun
youtube/18cqwemszv4
Prinde peştii!
3.00
1,4K
Space Tower
Space Tower este un joc tip tetris sponsorizat de Sony. Stilul de joc este similar cu cel al vechiului joc arcade tetris, dar scopul este diferit. În joc trebuie să construiești un turn suficient de mare pentru a sprijini spaţiul.
Space Tower
4.67
940
Bucketball 2
5.00
666
Zassin
Zassin este un joc simplu, dar captivant cu testarea abilităţilor şi stickmeni. Gândeşte rapid şi efectuează mişcarea corectă în momentul potrivit pentru a lupta contra armatei de stickmeni care vin să te omoare.
Zassin
3.00
1,1K
Magic Safari
Magic Safari este un joc fizic, în care trebuie să ajuți ursul să treacă peste obstacolele care îi stau în calea jeep-ului safari. Aplică forță fizică elementelor pentru a le face să cadă, să se ridice, să explodeze sau să își modifice forma pentru a elibera calea.
Magic Safari
3.50
1,4K