Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Dimensiunea originală
Prinde bomboana - Crăciun
Excelent 4.17
(6 voturi)

Prinde bomboana - Crăciun

Prinde bomboana - Crăciun este un joc de fizică de Crăciun, în care trebuie să ajuţi o minge albastră de blană să ajungă la bomboane şi să le mănânce.
Conectări: 3195 Mărime fişier: 10 KB Adăugat: Jo 22 dec 2011 Încărcat de: Hristo Jelev
Adăugare la favorite
Joacă jocul cu mouse-ul.
Imaginea 1 din Prinde bomboana - Crăciun Imaginea 2 din Prinde bomboana - Crăciun Imaginea 3 din Prinde bomboana - Crăciun Imaginea 4 din Prinde bomboana - Crăciun Imaginea 5 din Prinde bomboana - Crăciun
youtube/18cqwemszv4
Prinde peştii!
3.00
1,1K
Lovitură de precizie
Aruncă grenadele în duşmanii care se ascund în buncăre. Ţinteşte cu precizie întrucât numărul grenadelor este limitat pentru fiecare nivel. Ucide toţi teroriştii care se ascund la nivel pentru a-l debloca pe următorul.
Lovitură de precizie
4.50
1,6K
Mini Aliens in a Box
Un joc de fizică în care trebuie să ajuți mini extratereștrii să ajungă în cutie și să zboare de pe Pământ. Fă clic pe obiecte pentru a le face să dispară, astfel încât extratereștrii să cadă în cutia deschisă.
Mini Aliens in a Box
5.00
801
Zombi vs Pinguini
Un accident de avion descarcă materiale toxice în apropiere de polul sud, eveniment care adună monştri zombi, îngheţaţi de mii de ani. Eşti singurul pinguin cu pregătire militară şi o armă - aşa că eşti unica speranţă a celorlalţi pinguini. La fiecare nivel trebuie să foloseşti ricoşee de gloanţe pentru a ucide toţi monştrii zombi şi să avansezi la următorul.
Zombi vs Pinguini
1.50
2,9K
Blast Up
4.00
595