Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Dimensiunea originală
Prinde bomboana - Crăciun
Excelent 4.17
(6 voturi)

Prinde bomboana - Crăciun

Prinde bomboana - Crăciun este un joc de fizică de Crăciun, în care trebuie să ajuţi o minge albastră de blană să ajungă la bomboane şi să le mănânce.
Conectări: 3605 Mărime fişier: 10 KB Adăugat: Jo 22 dec 2011 Încărcat de: Hristo Jelev
Adăugare la favorite
Joacă jocul cu mouse-ul.
Imaginea 1 din Prinde bomboana - Crăciun Imaginea 2 din Prinde bomboana - Crăciun Imaginea 3 din Prinde bomboana - Crăciun Imaginea 4 din Prinde bomboana - Crăciun Imaginea 5 din Prinde bomboana - Crăciun
youtube/18cqwemszv4
Prinde peştii!
3.00
1,5K
Baschet
3.00
765
Space Tower
Space Tower este un joc tip tetris sponsorizat de Sony. Stilul de joc este similar cu cel al vechiului joc arcade tetris, dar scopul este diferit. În joc trebuie să construiești un turn suficient de mare pentru a sprijini spaţiul.
Space Tower
4.67
1K
Alligator Like Duck
Aligatorul are de gând să facă un duş, dar jucăria lui, raţa galbenă, lipseşte şi nu vrea sub nicio formă să intre în baie fără jucăriile lui preferate. Misiunea ta în acest joc este să ajuţi aligatorul drăguţ să colecteze toate jucăriile lui sub formă de raţe galbene.
Alligator Like Duck
4.50
799
Ninja Dogs 2
Ajută câinii ninja să găsească pergamentul care a fost furat de pisici. Mergi în oraş şi distruge adăpostul pisicilor folosind un tun care trage puternic cu câini ninja.
Ninja Dogs 2
4.33
1,5K