Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Dimensiunea originală
Creepy Creeps
Foarte bine 4
(1 vot)

Creepy Creeps

Creepy Creeps este un joc cu labirint cu foişor de apărare în care va trebui să îţi aperi baza construind turnuri de apărare, astfel încât să încetinească ciudaţii şi să îţi ofere timp pentru a le aduce mai multe daune.
Conectări: 1585 Mărime fişier: 4 MB Adăugat: Mi 16 nov 2011 Încărcat de: Hristo Jelev
Adăugare la favorite
Construieşte şi optimizează turnuri de apărare cu mouse-ul.
Imaginea 1 din Creepy Creeps Imaginea 2 din Creepy Creeps Imaginea 3 din Creepy Creeps Imaginea 4 din Creepy Creeps Imaginea 5 din Creepy Creeps
youtube/0V6stZ0fs7M
Creepy Rider 2
4.00
717
Monstrul roşu
Hei, sunt nişte burgeri gustoşi în grădină. Dar ce spui de gândaci? Te aşteaptă cu siguranţă. Aşa că ia arma, mergi şi ia ce e al tău! Grafică excelentă, muzică originală şi SFX, 30 de niveluri de joc care creează dependenţă şi sunt provocatoare cu starea lor de spirit furioasă. Vei debloca mini jocuri, diverse realizări, bonusuri, arme, fiecare cu o mecanică diferită, sistem de eroi pe nivel, o mulţime de duşmani (20 tipuri) şi 3 şefi, fiecare cu câte o trăsătură caracteristică. Toate acestea fac jocul din ce în ce mai captivant.
Monstrul roşu
3.00
1,3K
Random Defence
3.00
732
Xeno Defense
Apără-ţi poziţia împotriva hoardelor de extratereştri în timp ce îţi optimizezi armele şi apărarea pentru a supravieţui încă o zi.
Xeno Defense
5.00
946