Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Aruncătorul de grenade
Foarte bine 3.75
(4 voturi)

Aruncătorul de grenade

Aruncătorul de grenade este un joc fizic în care trebuie să ucizi soldaţii inamici folosind un lansator de grenade. Jocul este foarte dificil, deoarece uneori trebuie să ucizi soldaţi inamici pe o distanţă mare fără să îi omori pe cei prietenoşi. Poţi trage cu 4 grenade diferite în funcţie de situaţie.
Conectări: 3323 Mărime fişier: 5 MB Adăugat: Ma 1 nov 2011 Încărcat de: Hristo Jelev
Adăugare la favorite
Ţinteşte şi trage cu mouse-ul.
Red Ball 3
Red Ball 3 este un joc arcade amuzant în care controlezi o bilă roşie, colectezi începuturi, sari pe întrerupătoare şi eviţi să cazi în capcane mortale. Pentru a finaliza nivelurile, trebuie să ajungi la steagul roşu de la sfârşitul fiecăruia. Distracţie plăcută.
Red Ball 3
4.20
2,7K
Blast Up
4.00
776
Crush the Castle 2 - Players Pack
Un pachet cu extindere de nivel pentru jocul de foarte mare succes armorgame „Crush the Castle 2”. Foloseşte catapulta pentru a distruge toate castelele inamice şi ucide-i pe toţi care se ascund în acestea.
Crush the Castle 2 - Players Pack
4.33
1,3K
Doctor Acorn Birdy levels pack
Alătură-te grozavei aventuri a Doctor Acorn. Misiunea ta în acest joc amuzant de fizică este de a rezolva puzzle-uri, de a găsi pastilele ascunse pentru a vindeca păsările şi de a te întoarce acasă. Fă clic pe butoanele pentru a activa sau dezactiva diferite dispozitive la ora corectă pentru a elibera calea pentru Doctor Acorn. Distracţie plăcută!
Doctor Acorn Birdy levels pack
5.00
836
Angry Brain Halloween
Angry Brain Halloween este un joc de fizică inspirat de unul dintre cele mai populare titluri - Angry Birds. În acest joc participi la războiul dintre creierele şi dovlecii de Halloween. Foloseşte praştia pentru a trage în creier şi de a distruge dovlecii răi. Distracţie plăcută!
Angry Brain Halloween
4.00
1,4K