Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Dimensiunea originală
GoodGame: Empire
Excelent 4.71
(14 voturi)

GoodGame: Empire

GoodGame Empire este un joc de strategie foarte bine făcut. În acest joc începi cu un castel şi câțiva soldaţi şi ți-l optimizezi construind diverse clădiri şi cucerind alte castele pentru a-ți extinde imperiul.
Conectări: 7910 Mărime fişier: 27 KB Adăugat: Jo 20 oct 2011 Încărcat de: Hristo Jelev
Adăugare la favorite
Controlează imperiul cu mouse-ul.
Imaginea 1 din GoodGame: Empire Imaginea 2 din GoodGame: Empire Imaginea 3 din GoodGame: Empire Imaginea 4 din GoodGame: Empire Imaginea 5 din GoodGame: Empire Imaginea 6 din GoodGame: Empire Imaginea 7 din GoodGame: Empire Imaginea 8 din GoodGame: Empire
Goodgame Farmer
3.00
291
GoodGame Poker
4.00
350
Atacul roboţilor
Există un oraş în viitor unde oamenii şi roboţii trăiau împreună până în ziua în care roboţii au devenit atât de puternici încât liderul lor a decis că nu mai au nevoie de oameni. Ajută-i pe oameni să se apere de roboţii care îi atacă.
Atacul roboţilor
4.33
515
Army of Ages
Army of Ages este un joc de apărare în care trebuie să îţi optimizezi baza şi să construieşti o clădire care îţi va permite să antrenezi diferite tipuri de soldaţi şi să ataci maşini. Optimizează-ţi baza la un nivel care îţi va permite să capturezi şi să distrugi baza inamică.
Army of Ages
4.00
1,6K
Kill the Heroes
Kill the Heroes este un joc inovator de apărare a turnului oferit de Kongregate. Noutatea în acest joc de aparare este că nu trebuie să ucizi valuri nesfârşite de monştri, ci doar un număr limitat de eroi care invadează locaţia. Pune capcane şi turnuri de apărare în poziții strategice şi apără-ţi baza. Jocul oferă 21 niveluri pentru testarea abilităţilor de apărare. Mult noroc!
Kill the Heroes
5.00
928