Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Dimensiunea originală
GoodGame: Empire
Excelent 4.67
(18 voturi)

GoodGame: Empire

GoodGame Empire este un joc de strategie foarte bine făcut. În acest joc începi cu un castel şi câțiva soldaţi şi ți-l optimizezi construind diverse clădiri şi cucerind alte castele pentru a-ți extinde imperiul.
Conectări: 9092 Mărime fişier: 27 KB Adăugat: Jo 20 oct 2011 Încărcat de: Hristo Jelev
Adăugare la favorite
Controlează imperiul cu mouse-ul.
Imaginea 1 din GoodGame: Empire Imaginea 2 din GoodGame: Empire Imaginea 3 din GoodGame: Empire Imaginea 4 din GoodGame: Empire Imaginea 5 din GoodGame: Empire Imaginea 6 din GoodGame: Empire Imaginea 7 din GoodGame: Empire Imaginea 8 din GoodGame: Empire
Goodgame Farmer
4.00
366
GoodGame Poker
4.00
428
Lunar Commander
Acesta este un joc de strategie în timp real în care poţi construi mine şi barăci, uzine energetice, etc., şi constitui o armată mare înainte de sosirea inamicului. După ce ai construit apărarea, trebuie să îţi protejezi baza de valurile de inamici.
Lunar Commander
3.00
879
Zombie TD
Zombie TD este un joc de apărare a turnului cu o mulţime de niveluri şi upgrade-uri de turn. Începe campania pentru a opri hoardele zombie să intre şi să infecteze teritoriul tău. Construieşte turnuri de apărare în poziţii strategice şi câştigă bani în fiecare val pentru a le actualiza.
Zombie TD
4.00
879