Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Dimensiunea originală
GoodGame: Empire
Excelent 4.68
(22 voturi)

GoodGame: Empire

GoodGame Empire este un joc de strategie foarte bine făcut. În acest joc începi cu un castel şi câțiva soldaţi şi ți-l optimizezi construind diverse clădiri şi cucerind alte castele pentru a-ți extinde imperiul.
Conectări: 9993 Mărime fişier: 27 KB Adăugat: Jo 20 oct 2011 Încărcat de: Hristo Jelev
Adăugare la favorite
Controlează imperiul cu mouse-ul.
Imaginea 1 din GoodGame: Empire Imaginea 2 din GoodGame: Empire Imaginea 3 din GoodGame: Empire Imaginea 4 din GoodGame: Empire Imaginea 5 din GoodGame: Empire Imaginea 6 din GoodGame: Empire Imaginea 7 din GoodGame: Empire Imaginea 8 din GoodGame: Empire
Goodgame Farmer
4.00
457
GoodGame Poker
4.00
571
Fortress Magnus
Fortress Magnus este un joc de apărare în care trebuie să îţi aperi oraşul, cu o fortăreaţă zburătoare. Distruge toţi dusmanii care îţi atacă oraşul şi colectează bani şi bonusuri pentru a-ţi optimiza apărarea şi armele.
Fortress Magnus
4.00
946
City Smile
Obţine suficiente cerculeţe gri libere ca să obţii inimile necesare pentru a cuceri petele albastre rele. Fii foarte atent la nori, pentru că îţi omoară inimile. Acesta este un joc foarte bun, similar cu jocurile Nanowar.
City Smile
5.00
2,1K
GemCraft Labyrinth
După decenii de pregătire, testul pe care îl aşteptaţi, Labirintul, a venit în cele din urmă. Fă clic pe butoanele de vrajă, fă clic pentru a plasa clădiri, trage pietre unde ai nevoie de ele. Totul se face cu mouse-ul, dar există şi unele taste de comenzi rapide.
GemCraft Labyrinth
4.00
1K