Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Dimensiunea originală
Căţeluşul virtual
Excelent 4.66
(44 voturi)

Căţeluşul virtual

Tocmai ai primit un căţeluş de ziua ta! Acum trebuie să îl hrăneşti, să te joci cu el şi să faci toate celelalte lucruri de care are nevoie un căţel până când va deveni un câine fericit şi sănătos.
Conectări: 11994 Mărime fişier: 1 MB Adăugat: Ma 18 oct 2011 Încărcat de: Hristo Jelev
Adăugare la favorite
Joacă jocul cu mouse-ul.
Căţeluşul meu drăguţ
Ajut-o pe mica fetiţă Kelly să curețe şi să usuce noul ei câine după jocurile zilnice de pe afară. Săpunește cu atenţie câinele folosind un șampon pentru câini, spală-l şi apoi usucă-l cu ajutorul unui prosop.
Căţeluşul meu drăguţ
4.67
3,1K
Emo Nail Design
Realizează o manichiură grozavă pentru fată selectând cea mai potrivită vopsea, patch-uri şi inele pentru mâinile ei.
Emo Nail Design
5.00
841
Raţa Norocoasă
Stephanie lucrează la grădina zoologică şi tu eşti asistentul ei. Ajut-o să prindă raţa ascunsă în iarbă, netezeşte-i penele şi hrăneşte-o. Distrează-te puţin cu micuţa raţă norocoasă.
Raţa Norocoasă
5.00
1,9K
SpongeBob Bubble Pop
SpongeBob Bubble Pop este un joc amuzant pentru copii în care trebuie să îl ajuți pe Sponge Bob să tragă în bule şi să le spargă fără să fie lovit. Distrează-te jucând acest joc!
SpongeBob Bubble Pop
3.50
981
Blimps Ride
Blimps Ride este un joc de curse cu biciclete pentru copii. În acest joc joci rolul unei fetițe care merge pe bicicletă în Parcul copiilor. Fiecare nivel are un record pe care trebuie să îl bați pentru deblocarea Cupei. Mergi cu bicicleta cât de repede poți şi colectează dulciuri și baloane pentru un scor maxim.
Blimps Ride
4.00
670