Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Dimensiunea originală
Coaster Racer 2
Foarte bine 4
(3 voturi)

Coaster Racer 2

A doua versiune a jocului grozav online Coaster oferă o grafică îmbunătăţită, sistem nitro nou, modul provocare şi opţiunea de a te întrece cu un motor.
Conectări: 1584 Mărime fişier: 6 MB Adăugat: Vi 30 sep 2011 Încărcat de: Hristo Jelev
Adăugare la favorite
Conduci cu tastele săgeată.
X - nitro.
Imaginea 1 din Coaster Racer 2 Imaginea 2 din Coaster Racer 2 Imaginea 3 din Coaster Racer 2 Imaginea 4 din Coaster Racer 2 Imaginea 5 din Coaster Racer 2
youtube/1xaauZ5P3v0
Boxter racing
Un joc de curse foarte frumos. Conduci o super maşină sport pe o pistă închisă împotriva altor adversari controlaţi AI. Termină primul pentru a debloca trasee noi şi super maşini.
Boxter racing
2.00
931
ATV de munte
5.00
350
Jungle Rush
Jungle Rush este un joc de îndemânare cu o grafică foarte bună. În acest joc conduci o maşină 4 x 4 în junglă. Evită copacii, pietrele şi alte obstacole şi colectează monede de aur pentru scor maxim.
Jungle Rush
4.00
575
Jocuri cu maşini
Acesta este un set de diferite jocuri cu maşini, la fiecare nivel trebuie să efectuezi sarcini diferite, cum ar fi să îţi speli maşina, să o parchezi, curse clonă, spălare profesionistă şi altele.
Jocuri cu maşini
5.00
1,1K
Intrusion
Intrusion este un joc minunat joc de acţiune inspirat de jocul de foarte mare succes Raze. Luptă și treci prin mulţimea de duşmani, colectează arme şi caută să ajungi la ieşirea nivelului în condiţii de siguranţă.
Intrusion
4.00
899