Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Dimensiunea originală
Coaster Racer 2
Foarte bine 4
(3 voturi)

Coaster Racer 2

A doua versiune a jocului grozav online Coaster oferă o grafică îmbunătăţită, sistem nitro nou, modul provocare şi opţiunea de a te întrece cu un motor.
Conectări: 1456 Mărime fişier: 6 MB Adăugat: Vi 30 sep 2011 Încărcat de: Hristo Jelev
Adăugare la favorite
Conduci cu tastele săgeată.
X - nitro.
Imaginea 1 din Coaster Racer 2 Imaginea 2 din Coaster Racer 2 Imaginea 3 din Coaster Racer 2 Imaginea 4 din Coaster Racer 2 Imaginea 5 din Coaster Racer 2
youtube/1xaauZ5P3v0
Highway Rally
Highway Rally este un joc 3D în care trebuie să devii cel mai tare pilot de curse pe autostradă. Pentru a-ți atinge obiectivul, trebuie să setezi viteza şi înregistrările în derivă pe fiecare autostradă principală din ţară. Alege mașina şi întrece-te pe autostradă.
Highway Rally
4.38
3K
Mobike
5.00
189
Aripi nebune
Aripi nebune este un joc de curse cu avioane. În acest joc trebuie să te întreci cu piloți controlaţi AI şi să colectezi medalii pentru mărirea vitezei şi puncte. După fiecare cursă poţi să foloseşti banii câştigaţi pentru a cumpara un avion nou mai puternic.
Aripi nebune
5.00
624
Mario Bros Motocross
Mergi cu motocicleta ta puternică, jucând rolul lui Super Mario, pe măsură ce apeşi pe acceleraţie suficient de puternic pentur a sări peste spaţiile goale, dar nu te răsturna. Ai grijă, pentru că este foarte uşor să te răstorni.
Mario Bros Motocross
4.00
564