Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Dimensiunea originală
Potty Racers 3
Excelent 4.83
(6 voturi)

Potty Racers 3

Un joc amuzant în care va trebui să arunci toaletă portabilă cât mai departe şi să colectezi cât mai mulţi bani pentru modernizarea „aparatului de zbor”. Noua versiune cu numărul trei oferă multe optimizări şi o grafică nouă.
Conectări: 1771 Mărime fişier: 12 MB Adăugat: Lu 8 aug 2011
Adăugare la favorite
Jocul este jucat cu tastele săgeată.
Potty Racers
5.00
431
Potty Racers 2
4.50
444
Potty Racers 4
Versiunea a patra a acestui joc nebun de mare distanţă Potty Racers este aici. Călătorește în jurul lumii pe olița mobilă pe măsură ce colectezi stele şi folosești banii câştigaţi pentru a cumpăra upgrade-uri pentru vehiculul tău.
Potty Racers 4
4.75
944
Blockoomz
Blockoomz este un joc fizic în care trebuie să faci clic pe blocuri pentru a le face să explodeze. Asigură-te că salvezi steaua şi împinge blocurile clovn.
Blockoomz
4.00
599
Earn to Die
Achiziționează diferite autoturisme și optimizează-le până când reușești să traversezi desertul plin de hoarde de monștrii zombie şi să ajungi la elicopterul care este singura ta salvare în acest coșmar cu monștrii zombie. Pentru a ajunge la elicopter trebuie să parcurgi 953 de metri prin deșert. După fiecare încercare de a ajunge la elicopter câştigi bani în funcţie de distanța parcursă, iar cu aceștia îți poţi optimiza mașina sau cumpăra una nouă.
Earn to Die
4.67
1,1K