Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Dimensiunea originală
The soul driver
Foarte bine 4
(2 voturi)

The soul driver

Ia-ţi pălăria şi sări în maşină. Fugi de forţele de poliţie şi ajungi la graniţa cu Mexic (42 km), în acest joc nebunesc cu urmăriri.
Conectări: 1377 Mărime fişier: 4 MB Adăugat: Vi 5 aug 2011
Adăugare la favorite
Foloseşte săgeţile ca să te mişti.
F pentru a accelera.
D pentru frână.
Spaţiu pentru a sări.
S pentru a folosi ştergătoarele.
P pentru pauză.
nicolae paunescu
nicolae paunescu 16.05.2013 19:22
bunicel joculetul
The Last Ninja From Another Planet
The Last Ninja From Another Planet este un joc de logică, care spune povestea unui om de ştiinţă nebun care a creat o armată mutant şi a atacat multe planete. Aproape toate fiinţele vii au murit în urma acestui atac. Dar există o planetă care are un supravieţuitor încă în viaţă. Acest supravieţuitor a folosit o tehnică interzisă de a călători în timp pentru a ajunge când a fost creat mutantul. După cum puteţi ghici acesta eşti tu, singura speranţă pentru omenire. Mult noroc în salvarea rasei umane!
The Last Ninja From Another Planet
4.00
996
The Simpson Underworld
În acest joc plin de acţiune joci cu Bart Simpson, care s-a săturat de crimele de pe străzi şi a hotărât să le înceteze pentru totdeauna. Ia armele şi începi să cureţi străzile de membrii bandei agresive.
The Simpson Underworld
5.00
1K
The Gentleman
The Gentleman este un joc bine realizat de logică cu 50 de niveluri fascinante. Scopul principal al personajului principal este de a deschide toate cele 50 de uşi. Foloseşte-ţi umbrela şi abilităţile de gentleman pentru a rezolva toate puzzle-urile şi de a ajunge la ieşire în condiţii de siguranţă. Mult noroc!
The Gentleman
5.00
1K
The Brawl 2 - Nicki Minaj
The Brawl este un joc de box cu celebrităţi în care te încaieri cu cele mai enervante celebrităţi. În această rundă vom face praf cântăreaţa Nicki Minaj şi vom pune capăt felului său enervant şi ciudat de a se manifesta! Distrează-te la box!
The Brawl 2 - Nicki Minaj
3.67
1,4K
The Next Top Emo
The Next Top Emo este joc de îmbrăcat pentru fete în care trebuie să îmbraci două fete emo pentru următorul spectacol de modă emo.
The Next Top Emo
5.00
1,4K