Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Dimensiunea originală
iStunt 2
Foarte bine 3.5
(2 voturi)

iStunt 2

Condu snowboard-ul pe trasee extreme şi fă trucuri spectaculoase pentru rezultate maxime. Ai grijă să nu te prăbuşeşti în zăpadă.
Conectări: 1009 Mărime fişier: 7 MB Adăugat: Jo 10 mar 2011
Adăugare la favorite
Jocul este jucat cu săgeţile.
Z, X - Faci trucuri în timp ce eşti în aer.
Mega Miner
Controlează o maşină de minerit şi sapă pământul după minerale valoroase cum ar fi cărbune, fier, aur şi altele. Vinde mineralele ca să câştigi bani pentru combustibil şi optimizări.
Mega Miner
4.75
1,2K
Golf Jam
5.00
232
BoomTown
BoomTown este un joc grozav de management oferit de Armorgames. În acest joc, trebuie să cumperi și să setezi explozibili în locuri strategice, care după detonare vor săpa minereu de aur şi argint din pământ. Colectează minereul şi transportă-l cu camionul la rafinărie. După fiecare zi poți să folosești banii obținuți în urma minereului de aur rafinat pentru a cumpăra noi explozibili, pentru a optimiza camionul și rafinăria și a construi clădiri pentru orașul tău.
BoomTown
5.00
1,5K
The Last Stand - Union City
The Last Stand este un joc de acţiune nou oferit de Armourgames. Acţiunea are loc într-un oraş plin de zombie numit Union City. Misiunea ta este să colectezi arme, să deschizi uşile şi să lupţi cu hoardele nesfârşite de zombie.
The Last Stand - Union City
4.50
3,1K
Surf
4.00
305