Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Furie pe autostradă
Excelent 4.5
(4 voturi)

Furie pe autostradă

Conectări: 1997 Mărime fişier: 6 MB Adăugat: Lu 26 iul 2010
Adăugare la favorite
Cursa 3D South Park
Cursa South Park este un joc 3D joc de curse cu prietenii tăi de desene animate preferați din filmul South Park. Treci în cărucior şi alătură-te cursei. Există diverse obiecte pe pistă - unele dintre ele îți micșorează viteza, în timp ce altele o măresc.
Cursa 3D South Park
4.00
595
Shut Up and Drive 2
A doua versiune a jocului de curse de foarte mare succes Shut Up and Drive este aici. Întrece-te cu alţi piloţi AI şi termina cursa înainte de expirarea timpului.
Shut Up and Drive 2
5.00
851
Pe roţi
Pe roţi este un joc de curse în care alegi culoarea mașinii, numele conducătorului auto şi mergi să te întreci pe o frumoasă pistă 3D cu adversari controlați AI. Jocul oferă 5 trasee pe care te poți întrece, dar trebuie să le faceți disponibile terminând cursa precedentă pe cel puțin poziția a treia. După fiecare cursă, poți folosi banii câștigați pentru a-ți optimiza performanța mașinii.
Pe roţi
5.00
1,5K
Bet Race
Bet Race este un joc de curse cu maşini cu o grafică realistă 3D creată de tehnologia Unity 3D. De la începutul jocului îţi poţi permite să cumperi doar o maşină, dar pe măsură ce progresezi, câştigi bani pentru actualizări parţiale şi maşini noi. Distrează-te la curse şi optimizează-ţi vehiculul.
Bet Race
3.50
654
3D Rally Fever
3D Rally Fever este un joc de curse în care te poţi întrece pe autostradă, poţi colecta bani şi îi poţi folosi pentru a optimiza vehiculul.
3D Rally Fever
3.50
748