Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Dimensiunea originală
Mario Miner
Excelent 5
(1 vot)

Mario Miner

Conectări: 891 Mărime fişier: 2 MB Adăugat: Sb 27 iun 2009
Adăugare la favorite
Mario Super Atv
Super Mario conduce super ATV-ul său pentru a dovedi că este campionul tuturor ATV-urilor. Încearcă să ajungi la sfârşitul fiecărui nivel cât mai repede posibil fără să distrugi ATV-ul. Reţine că timpul este limitat!
Mario Super Atv
3.75
2,4K
Mario Beach Drive
În jocul Mario Beach Drive trebuie să ajuţi personajul tău preferat Nintendo Super Mario să traverseze dunele de nisip cu camionul său nou 4 x 4. Distrează-te conducând cu Super Mario!
Mario Beach Drive
2.50
1,3K
Mario Glider
Mario Glider este un nou joc de curse cu o grafică plină de culoare. În acest joc te întreci cu Super Mario, prietenii lui şi Bowser. Alege personajul care îţi place cel mai mult şi intră în cursă!
Mario Glider
4.71
1,5K
Mario Adventure on Cloud
Personajul tău preferat din Nintendo Super Mario are o nouă aventură în nori. Ajută-l să colecteze toate monedele de aur din nivel şi să ajungă în siguranţă la uşa de ieşire.
Mario Adventure on Cloud
4.50
2,1K
Mario Motocross Mania 3
Mario Motocross Mania 3 este următoarea versiune a popularului joc Mario Motocross Mania. Această nouă versiune oferă multe noi niveluri şi provocări. Intră în cursă şi încearcă să termini primul. Alege diverse obiecte în timp ce te întreci prin fiecare nivel.
Mario Motocross Mania 3
3.67
1,8K