Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Dimensiunea originală
Detonatorul de bombe
Foarte bine 4
(1 vot)

Detonatorul de bombe

Conectări: 997 Mărime fişier: 4 MB Adăugat: Ma 26 mai 2009
Adăugare la favorite
Drift Maniac
Un joc de drifting foarte frumos. Vă întreceţi pe 5 trasee diferite cu o mulţime de curbe. Pe fiecare traseu pe care trebuie să fii suficient de rapid pentru a-l debloca pe următorul.
Drift Maniac
5.00
891
Highway Traveling
Condu maşina pe autostradă cât mai repede posibil şi evită celelalte maşini. O dată ce ai lovit o maşină, jocul s-a terminat, iar dacă eşti conectat, poţi salva recordul.
Highway Traveling
3.50
2,1K
Mașini scumpe
Mașini scumpe este un joc cu maşini în care conduci mașini retro puternice pe trasee pline de diverse obstacole şi bonusuri. Noutatea în acest joc este că poţi utiliza rachete pentru a-ți elibera calea.
Mașini scumpe
4.00
974
Pe roţi
Pe roţi este un joc de curse în care alegi culoarea mașinii, numele conducătorului auto şi mergi să te întreci pe o frumoasă pistă 3D cu adversari controlați AI. Jocul oferă 5 trasee pe care te poți întrece, dar trebuie să le faceți disponibile terminând cursa precedentă pe cel puțin poziția a treia. După fiecare cursă, poți folosi banii câștigați pentru a-ți optimiza performanța mașinii.
Pe roţi
5.00
1,9K
Boxter racing
Un joc de curse foarte frumos. Conduci o super maşină sport pe o pistă închisă împotriva altor adversari controlaţi AI. Termină primul pentru a debloca trasee noi şi super maşini.
Boxter racing
2.00
1,2K