Игри Giochi Игры Spiele Juegos Games
Dimensiunea originală
Detonatorul de bombe
Foarte bine 4
(1 vot)

Detonatorul de bombe

Conectări: 967 Mărime fişier: 4 MB Adăugat: Ma 26 mai 2009
Adăugare la favorite
Space Punk Racer
Space Punk Racer este un joc de curse în care te poţi întrece pe mai multe piste 3D şi poţi obţine bani pentru a optimiza motocicleta zburătoare. În timpul curselor poţi colecta şi bonusuri de energie ce pot fi folosite pentru un atac cu impuls sau undă de şoc.
Space Punk Racer
4.00
996
Cursa 3D South Park
Cursa South Park este un joc 3D joc de curse cu prietenii tăi de desene animate preferați din filmul South Park. Treci în cărucior şi alătură-te cursei. Există diverse obiecte pe pistă - unele dintre ele îți micșorează viteza, în timp ce altele o măresc.
Cursa 3D South Park
4.00
979
Şoferul furios 3D
Şoferul furios 3D este un nou joc 3d cu maşini in care conduci pe autostradă colectând bonusuri şi evitând alţi şoferi şi diferite obstacole. La sfârşitul fiecărui nivel poţi cumpăra optimizări pentru maşina ta.
Şoferul furios 3D
3.00
2,1K
Go CARazy
Go CARazy este un joc de curse simplu cu grafică de desene animate. În acest joc te întreci împotriva adversarilor controlaţi AI pe o pistă închisă. Condu cât mai repede posibil, colectează nitro şi alte bonusuri şi evită obstacolele de pe drum (sunt găuri în care poate cădea maşina ta).
Go CARazy
4.00
610
Bigpixel Racing
4.00
423